Show

Komentari 2

Ivana, Karloti i Zoran pokazati će što je to hedonizam u showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Ivana, Karloti i Zoran pokazati će što je to hedonizam u showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Zabavne su kandidate gledatelji već ranije gledali u 14. sezoni 'Večere za 5 na selu'. Dvije dame će se natjecati uz pomoć Zorana koji je pobijedio u dubrovačkom tjednu showa

Dubrovčani Ivana Bačić (40), Karloti Bender (59) i Zoran Kosović (53) ponovno su se vratili na male ekrane u još jedan kulinarski show, piše RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ova ekipa osvojila je srca gledatelja svojim delicijama i u posljednjoj, 14. sezoni 'Večere za 5 na selu'. Njihovo je ime tim Škerac što, kako kažu, znači da će u novi show donijeti puno zabave i veselja.

Ivana iz mjesta Mlini pokraj Dubrovnika po zanimanju je zubna tehničarka. Vesela je i duhovita, a smatra se odličnom kuharicom koja najčešće priprema tradicionalna jela. Osim što voli vrijeme provoditi u kuhinji, obožava i glazbu, a njezino umjetničko ime je DJ Ivess.

- Volim izazove, nove stvari i želim vidjeti svoj kulinarski potencijal - rekla je za RTL.hr.

Druga članica tima je turistička djelatnica Karloti koja za sebe kaže da je tipična Dalmatinka. Ona je direktna, otkačena, komunikativna i samostalna. Najviše voli jesti ribu jer ne jede meso, a kao svoje vrline u kuhinji ističe brzinu i dobru organizaciju.

Muška ruka ovoga tima bit će pobjednik dubrovačkog tjedna, Zoran. On je glazbenik i učitelj glazbe iz naselja Mokošica u Dubrovniku.

- Moj bi se način života mogao nazvati hedonistički. Dobro društvo, dobro vino, dobra hrana, i to je to - rekao je. 

Najčešće kuha upravo morska jela i, poput Karloti, preferira mediteransku kuhinju, a od emisije i svog tima očekuje dobru zabavu i ugodno druženje.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci