Obavijesti

Show

Komentari 30

Ivana Kindl i Filip Dizdar su odabrali najbolje albume 2013.

Ivana Kindl i Filip Dizdar su odabrali najbolje albume 2013.
4

Donosimo vam top 5 najboljih albuma 2013. godine po izboru Ivane Kindl i Filipa Dizdara. Čitajte i koje su albume odabrali Ivan Dečak, Mirela Priselac Remi i drugi

VIDEO

Kraj godine svi svjetski glazbeni časopisi obilježavaju odabirom najboljih albuma, pjesama i izvođača. Mi smo pitali hrvatske zvijezde koji su njima najbolji albumi. Donosimo vam top 5 najboljih albuma 2013. godine po izboru Ivane Kindl i Filipa Dizdara. Osim njih, pročitajte koje su albume odabrali Aljoša Šerić, Mirela Priselac Remi, Nola i drugi.

Ivana Kindl izabrala je...

...Jelena Radan - Voyage 

Najdraži domaći ovogodišnji album. Pregršt prekrasnih pjesama sa predivnim porukama otpjevane sjajnim Jeleninim glasom. Album mi je bio na repeat danima, toliko pozitivne energije prenesene u pjesmama, romantika u njima, pomalo šanjsonersko sanjarski album koji me osvojio na prvu.

Sara Renar - Djeca 

Izvrstan debitantski album djevojke posebnog glasa i karizme. Osvojila me pjesmama Termopil, U velikom stilu, Mamurluk. Zanimljivi su joj tekstovi i teme o kojima piše, kao i zarazne melodije koje sklada.

Daft Punk - Random Access Memories

Ovaj album je plesni pogodak godine! Jednostavne, a toliko zarazne melodije uz vrhunsku produkciju.

Lorde - Pure Heroine 

Najdomljivije ovogodišnje strano izdanje. Osvojili su me sjajnom pjesmom Royals i dovoljno me zaintrigirali da poslušam album. Zanimljiv vokal u kombinaciji izvrsne produkcije i zvučnih ideja rezultirali su odličnim albumom.

Barbari - Monfirenzo Underground 

Ostala sam ugodno iznenađena ovim albumom i pjesmama koje su šaljive, zanimljive i nesvakidašnje. Sviđa mi se nepretencioznost, slobodan duh i energija koju prenosi Barbara i dečki iz benda.

Filip Dizdar izabrao je...

...Mayer Hawthorne - Where does this door goes

Već ga neko vrijeme pratim i ovo mi je na prvo slušanje postao njegov najdraži album. Malo je požestio zvuk, pustio glas još više i snimio pjesmu "The innocent" koja mi je jedna od najboljih pjesama koje sam čuo već neko vrijeme.

Justin Timberlake - The 20/20 Experience

Iako mi je Justin uglavnom prolazio ispod radara, "Suit n Tie" i novi sound koji se provlači kroz album me osvojio.

Jamie Cullum - Momentum

Smatram da sam preslušao sve što je on ikad snimio najmanje 100 puta i bilo mi je teško dok sam slušao prošli album gdje se počeo malo gubiti onaj njegov "zvuk" u produkciji. S ovim novim albumom je oživio sve ono zbog čega mi je bio iznimno drag i dodao neke nove elemente koji su se super uklopili.

Daft Punk - Random Access Memories

Daft Punk je definitivno rasturio ovu godinu s hitovima "Get Lucky" i "Lose yourself to dance" no razlog zbog kojeg su meni u top 5 albuma ove godine je pjesma "Fragments of time" koja mi je stalno na playlisti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane