Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ivana Kindl spot za pjesmu 'Želim više' snimala - unazad

Ivana Kindl pripremila nam je vrlo zanimljiv video broj za aktualni singl 'Želim više', u kojem Luka Nižetić, u ulozi redatelja, donosi neke sasvim nove i neobične ideje…

YouTube
Video: YouTube
2 komentara

U režiji Luke Nižetića (30), koji priznaje da se režije video spotova prima isključivo za one pjesme koje ga na prvu osvoje, snimljen je video broj za pjesmu 'Želim više' Ivane Kindl (36) i to u jednom kadru.

- Nisam previše razmišljao o scenariju, jednostavno sam preslušavajući pjesmu došao na ideju kako bi bilo super da je snimimo u jednom kadru, ali unatrag. Za to nam je trebala talentirana glumica koja će biti sposobna pjevati tekst pjesme 'naopako' i sav taj talent emocija, ekspresivnosti i izgovora našli smo u Petri Dugandžić (38). Dan ranije odradili smo temeljite probe jer smo znali, ako u finalnom snimanju pogriješimo, da moramo sve ispočetka, a to je zahtjevalo puno vremena, prvenstveno po pitanju zahtjevnosti šminke. Ivana Bilandžija Billy napravila je pravu art masku i još više pridonijela zanimljivosti samog kadra - kazao je Luka.

Za Ivanu ovo snimanje video broja bilo je jedno od najnapetijih snimanja do sad, upravo zbog snimanja iz prvog i jedinog pokušaja.

- Iznimno mi je drago zbog suradnje s dugogodišnjim prijateljem Lukom Nižetićem koji je došao na ideju da snimimo pomalo pomaknut spot u jednom kadru. Lukine fotografske radove pratim neko vrijeme, volim njegovu svestranu umjetničku prirodu i s punim povjerenjem sam mu se prepustila. Glavnu ulogu u videu prepustili smo sjajnoj glumici Petri Dugandžić koja je odmah pristala na suradnju i sjajno odradila nimalo lagan zadatak. Bilo je to jedno od najzanimljivijih snimanja do sad, rezultatom sam i više nego zadovoljna - rekla je Ivana.

I Ivana i Luka jednoglasno zaključuju da bez Petre Dugandžić ovaj spot ne bi mogli ni snimati, dok se ona bez previše premišljanja odmah prihvatila izazova i sve odradila na visoko profesionalnom nivou, kao da se radilo o nekoj velikoj filmskoj ulozi.

- Ivanin poziv za suradnju na spotu pjesme 'Želim više' osobito me obradovao jer me pjesma "kupila" na prvo slušanje, a Ivaninu glazbu slušam i volim godinama. Očekivala sam isključivo uživanciju, no nakon našeg prvog sastanka s Lukom otvorio se i izazov. Izgovarati tekst unazad, skidati šminku paralelno pazeći na točan tajming, a u svemu tome zadržati emociju koju pjesmom želimo prenijeti i nije zadatak s kojim se svakodnevno susrećem. Na kraju priče mogu reći da sam u svemu ipak uživala uz mininum stresa, da su svi veliki profesionalci i da smo disali kao jedno tijekom tih nekoliko minuta jednog jedinog pokušaja, u kojem smo i uspjeli snimiti ovaj poseban spot - zaključila je za kraj priznata glumica.

Naši partneri pišu
Message