Obavijesti

Show

Komentari 8

Ivana Kovač: U Vodicama ću spojiti pjesmu i ležanje na plaži

 Ivana Kovač: U Vodicama ću  spojiti pjesmu i ležanje na plaži
4

PRVO POSAO PA ZABAVA Nakon što na festivalu CMC predstavi novi singl, kći Mate Miše Kovača će uživati u plivanju i hvatanju prve boje na vodičkim plažama

VIDEO

Evo noći, ludilo je svuda oko mene. Prijatelji, veseli i zdravi bili. Evo noći, bit ću i ja luda. Otkači se, priđi, samo da se malo zabavljamo, stihovi su kojima će Ivana Kovač (36) rasplesati Vodice.

Kći glazbene legende Mate Miše Kovača (72) na ovogodišnjem glazbenom festivalu CMC 13. i 14. lipnja, umjesto prepoznatljivih balada, pjevat će veselu pjesmu za koju se nada da će biti ljetni hit. Ivana dodaje da je 'Ludilo' idealno za vruće ljetne noći, a festival savršena prilika za nezaboravno iskustvo i tulum s kolegama.

- U slobodno vrijeme izležavat ću se na plaži jer se sport i ja nikako ne slažemo. Takve aktivnosti ću rado prepustiti drugima - smije se Ivana. Šibenčanka je glazbenu karijeru počela 2007. u bendu Magazin, a za samostalnu karijeru odlučila se tri godine poslije. Ove godine je objavila prvi album, na koji je, kaže, iznimno ponosna.

- Nije mi teško nositi se s teretom očeve slave. Karijera mi ovisi o emocijama ljudi koji čuju moju pjesmu. Ako im se sviđa što pjevam, Mišo s tim nema nikakve veze - kaže Ivana. Dodaje da prije svakog nastupa i susreta s fanovima ima tremu, ali s godinama se naučila nositi s tim.

Rokeri pripremaju show na petak 13.

Osim što će u revijalnom programu šestog CMC festivala izvesti pjesmu 'Stranci', Opća opasnost će u petak 13. lipnja obožavatelje i ljubitelje domaćeg rock zvuka počastiti koncertom na vodičkoj rivi. Bend iz Županje novom pjesmom 'Stranci' najavljuje novi studijski album, na kojem će biti još devet hitova.

Dubrovački debitanti Silente žele upoznati Željka Bebeka

Pjesma ‘Morski ljudi, morske žene’ je priča koja zaokružuje naš album ‘Lovac na čudesa’. Izabrali smo je za CMC festival jer ima veseli ljetni zvuk, kaže Sanin Karamehmedović. Njegov dubrovački bend Silente će prvi put gostovati u Vodicama.

Vesele se svirci i druženju s kolegama, a osobita čast bi im, kažu, bila upoznati idola Željka Bebeka (68).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao