Show

Komentari 88

Ivana Mišerić 'servirala' nam je poprsje u prozirnom grudnjaku

Ivana Mišerić 'servirala' nam je poprsje u prozirnom grudnjaku

Radijska voditeljica ne prestaje s objavljivanjem provokativnih fotografija, a čini se da joj je ostalo fotografija s odmora na Maldivama gdje je bila krajem prošle godine...

Otkako je prekinula zaruke i ubrzo nakon toga potvrdila da je u vezi sa Sandom Murom, osnivačem hrvatsko-slovenskog startupa Bellabeata, radijska voditeljica Ivana Mišerić (33) ne prestaje s objavljivanjem provokativnih fotografija na Instagramu.

Čas je to poziranje u seksi tangama na plaži, čas se hvali idealnim pločicama nalik na one koje uglavnom vidimo u kupaonicama, a sad nam je 'servirala' i grudi u prozirnom grudnjaku. Čini se da joj je ostalo fotografija s odmora na Maldivama gdje je bila krajem prošle godine.

U toplije krajeve otputovala je s novim dečkom, a na društvenim mrežama odmah je podijelila slike s njihovog odmora. Usput je pokrenula lavinu komentara. Za Story je nedavno potvrdila da se Sandro sviđa i njezinoj mami koja je inače vrlo izbirljiva kad su u pitanju Ivanini dečki. 

- - Moja Buba, kako joj se ne bi svidio kad je dobar i normalan dečko. Ne znam je li tip dečka kojeg su moji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, ali mislim da bi moj tata, da je tu, bio jako sretan zbog mene jer sam sretna i mirna. Znam da mama je - rekla je voditeljica.

Mišerić je s bivšim dečkom Jurjem Hrvačićem (37) bila u vezi više od pet godina, a 2014. godine su se i zaručili. Prošle godine par je navodno bio i krizi te se sumnjalo da su prekinuli zaruke. Iako je Ivana tada tvrdila kako je 'pronašla idealnog muškarca za sebe', izgleda da su se stvari ipak promijenile.

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Najčitaniji članci