Obavijesti

Show

Komentari 17

Ivana Paradžiković oglasila se oko navodnog otkaza na UNA TV-u i objasnila cijelu situaciju

Ivana Paradžiković oglasila se oko navodnog otkaza na UNA TV-u i objasnila cijelu situaciju
5

Danima se nagađalo da će zaposlenici zagrebačkog dopisništva UNA TV-a dobiti otkaze, a s televizije su u srijedu poslali i službeno priopćenje gdje su naveli razloge zbog kojih su zaposlenici u Zagrebu izgubili posao

VIDEO

Nikad nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan, rekla je novinarka Ivana Paradžiković (41) za Večernji list nakon što se u javnosti počelo nagađati da je dobila otkaz na UNA TV-u. 

Zagreb: Voditeljica Ivana Paradžikovi?

- Jako mi je žao kolega i svih ostalih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna - dodala je Paradžiković. Emisija koju uređuje voditeljica zove se 'Lice prave', a u Hrvatskoj nije emitirana. 

U Hrvatskoj podružnici Una TV uskoro kreću masovni otkazi
U Hrvatskoj podružnici Una TV uskoro kreću masovni otkazi

Inače, danima se nagađalo da će zaposlenici zagrebačkog dopisništva UNA TV-a dobiti otkaze, a s televizije su u srijedu poslali i službeno priopćenje gdje su naveli razloge zbog kojih su zaposlenici u Zagrebu izgubili posao.

- Osnovni koncept i ideja formiranja UNA televizije jest izgradnja moderne medijske platforme u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji koja će za višemilijunsko gledateljstvo kreirati najkvalitetniji program. Medijskim povezivanjem cilj je promovirati najljepše vrijednosti regije kroz raznovrstan sadržaj i produkciju svjetskog standarda. UNA televizija okupila je tim vrhunskih profesionalaca iz cijele regije koji broji više od 250 zaposlenih, od kojih je 80 renomiranih medijskih eksperata, novinara i voditelja iz Hrvatske. Uložena su milijunska sredstva u izgradnju modernog studijskog prostora, najsuvremeniju produkcijsku opremu i tehniku i postavljeni su najviši standardi. Unatoč velikom rastu gledanosti UNE u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni u sklopu koje ćemo gledati najveće regionalne zvijezde, misiju i viziju UNA TV u ovom trenutku nije moguće provesti na hrvatskom tržištu. Glavna prepreka je nemogućnost da program naše televizije postane dostupan svim gledateljima. Zato je UNA trenutačno u procesu reorganizacije svog poslovanja. Kabelski distributeri u Hrvatskoj unatoč uredno dostavljenim dozvolama za emitiranje od regulatorne agencije za elektroničke medije (AEM), dostavljenim zahtjevima za emitiranje i detaljnom programskom konceptu i dalje odlažu odgovor ne navodeći ni jedan opravdani ni logičan argument, a neki su i poslali odbijenice. Zbog ovoga, nažalost, dovedena su u pitanje radna mjesta zaposlenika UNA TV u Zagrebu, a navedeni razlozi su više puta predočeni i detaljno objašnjeni putem dosadašnjih priopćenja za medije.

Ivana Paradžiković uskočila u bikini pa pokazala zavidnu liniju: 'Pa ti si pravi raj za oči!'
Ivana Paradžiković uskočila u bikini pa pokazala zavidnu liniju: 'Pa ti si pravi raj za oči!'

A javili su se i iz televizijskog menadžmenta:

- U timu UNE našli su se vrhunski profesionalci, najpoznatija novinarska imena kojima smo osigurali najbolje uvjete rada u cijeloj regiji. Kreirali smo multietničku profesionalnu i prijateljsku obitelj. Naše zaposlene birali smo po kredibilitetu, profesionalnosti i uvjerenju koje se uklapa u viziju i misiju naše kuće – da spajamo ljude kroz kvalitetne sadržaje. Situacija s kabelskim operaterima dovela je nažalost do neophodne reorganizacije poslovanja. Iako smo poslovanje mogli u potpunosti prebaciti u druge zemlje regije, u Hrvatskoj ipak nastavljamo suradnju s vrsnim televizijskim profesionalcima te će u zagrebačkoj podružnici ostati kadar nužan za rad dopisništva. Iznimno nam je važno naglasiti da će naša kuća, imajući u vidu da su svi ostali zaposlenici cijenjen i stručan kadar kojem smo neizmjerno zahvalni na dosadašnjem doprinosu i entuzijazmu, ako dođe do pozitivnog odgovora kabelskih operatera, sigurno prvo njima ponovno dati ponudu o poslovnom angažmanu.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'