Obavijesti

Show

Komentari 26

Ivana Paradžiković vratila se na Papuk, ali u društvu: 'Ovaj put se nisam izgubila i više neću!'

Ivana Paradžiković vratila se na Papuk, ali u društvu: 'Ovaj put se nisam izgubila i više neću!'
5

Nakon što se voditeljica prošle godine izgubila u šumi na Papuku, mislilo se kako se neće ponovno vratiti na to mjesto. Ipak, ponovno uživa na planini, a s njom je i posebna osoba

Bivša voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković (40) prošle godine imala je neugodno iskustvo na planini Papuk. Naime, u listopadu se izgubila u šumi pa ju je izbavila Hrvatska gorska služba spašavanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na prvoj fotografiji u nizu Paradžiković sjedi na klupici u prirodi.

- Paradžiković na Papuku, epizoda druga. Ovog se puta nisam izgubila. Sada sam se pronašla - napisala je voditeljica u svojoj objavi na društvenim mrežama.

- Kako više nisam amater, naučila sam kako se ide u šumu: u punoj spremi! Svjetlucavi štapić od zagrebačkih vatrogasaca, ako me opet, nedobog više, uhvati mrak. Personal location beacon koji sam dobila na poklon kada sam se zadnji put izgubila i zbog kojeg više nikada neću biti izgubljena, jer jednim pritiskom na gumb on preko satelita odmah šalje poziv upomoć! - nabrojala je Ivana svoju opremu za avanture na Papuku.

Podijelila je i jednu fotografiju s prijateljicom Marikom Marić (42).

- Ali i najvažnije za avanturu, ovoga me puta na Papuk povela sama Marika, ista koja me spasila zadnji put, prijateljica na koju sam beskrajno ponosna - otvoreno je rekla Paradžiković i pohvalila sve članove HGSS-a.

Nekolicina je komentirala ispod njene objave kako su se odmah zabrinuli, a druge je zainteresirala Ivanina oprema i rekli su kako će ju i sami nabaviti. Većina je zaželjela voditeljici lijep provod i da uživa u prirodnim ljepotama.

Ivana Paradžiković čestitala 15. rođendan sinu uz Severinin hit
Ivana Paradžiković čestitala 15. rođendan sinu uz Severinin hit

-Prelijepi Papuk! Baš mjesto za pronaći sebe; Predivno; Krasno - komentirali su neki od njenih pratitelja.

- A da mi tebi poklonimo kompas za svaki slučaj? - našalio se netko.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: