Obavijesti

Show

Komentari 69

Ivana Vida krati dane kupujući, na adresu joj stiglo brdo kutija

Ivana Vida krati dane kupujući, na adresu joj stiglo brdo kutija
4

Prije nego što se krajem 2017. udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je Miss turizma Hrvatske i Kraljica Hrvatske...

VIDEO

Prošlo je tri mjeseca od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a znatiželja javnosti za životima 'srebrnih' nogometaša i njihovim obiteljima ne jenjava. Posebno za Ivanom Vidom (24) koja je prošlih mjeseci punila stupce svih domaćih medija. Mnogi se pitaju gdje je Ivana danas i kako provodi dane dok je njen suprug, branič Bešiktaša i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (29), na terenu. 

Osim što brine o njihovom sinu Davidu (3) i održava profile na društvenim mrežama, kako doznajemo, Ivana u slobodno vrijeme voli i shoppingirati. Na Ivaninu adresu je tako nedavno stiglo 'brdo' kutija koja je bivša manekenka naručila.

Ivana Vida objavila da je 'išla pod nož' i da želi četvero djece
Ivana Vida objavila da je 'išla pod nož' i da želi četvero djece

Vida je jednom prilikom izjavila da nema kućnu pomoćnicu tako da sve kućanske obaveze mora raditi sama.

- David je super dijete. Nema dadilju, nego ga čuvamo Domagoj i ja. A ide i u vrtić - rekla je nedavno Ivana.

Prije nego što se krajem 2017. udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

Sa svojim, i muževim, obožavateljima svakodnevno komunicira putem društvenih mreža, ali ponekad je i 'živciraju'. Tako je u srpnju supruga nogometaša objavila na svom Instagram profilu fotografiju fanova koji su pohrlili u susret njenom mužu. Usred večere, Domagoj se otišao podružiti s brojnim obožavateljima, a Ivana je ostala sjediti za stolom. Odlučila je to fotografirati i postaviti na Instagram uz natpis 'Dobar nam tek?????'.

Obožavatelje je potom šokirala objavom da ne razumije porive ljudi koji joj šalju poruke i mole za novac. 

- Ne znam da li su mediji objavili negdje da ja dijelim novce i da su mi pali s neba jer inbox mi je krcat porukama vezano za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca, pritom da me još nitko nije tražio novac vezan za nekakvu bolest - napisala je bivša misica. 

Ivana Vida je na meti kritičara: 'Premlada si za toliko botoksa'
Ivana Vida je na meti kritičara: 'Premlada si za toliko botoksa'

Ivana je zaprijetila i da će objaviti njihova imena i prezimena na svom profilu.

- Molit ću sve da mi ne šalju takve poruke da ne bi bili na mom storiju njihova imena i prezimena, a to stvarno ne želim. Izvolite zavrnut rukave i radit nešto osim moljakat ljude, sjedit na kauču i komentirat tuđe živote na portalima!!jer i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac na +40 i na -15 stupnjeva. Hvala lijepa - napisala je Ivana.

Potom se požalila pratiteljima da joj je došao previsok račun za vodu.

- Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: 'Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?' Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti - upozorila je nogometaševa supruga. 

Ivana Vida pomaže bolesnoj djevojčici: 'Pozovite se na nas'
Ivana Vida pomaže bolesnoj djevojčici: 'Pozovite se na nas'

Ivana voli i pomagati drugima, pa je tako pomogla jednoj djevojčici koja boluje od osteosarkoma, odnosno malignog tumora kosti. Vida je spojila majku djevojčice i doktora iz jedne cijenjene klinike u Turskoj.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...