Obavijesti

Show

Komentari 0

Ivana želi smršavjeti nakon četiri trudnoće, a Toma napokon osjetiti kako je to biti mršav

Ivana želi smršavjeti nakon četiri trudnoće, a Toma napokon osjetiti kako je to biti mršav
5

Zbog srama od debljine ponekad izbjegava izaći s prijateljima ili otići na planinarenje, plažu, te ima brojne neispunjene želje poput raznih putovanja, upucavanja curama i brojnih sportskih aktivnosti

VIDEO

Uskoro počinje nova sezona popularnog RTL-ova showa 'Život na vagi', . Prošli tjedan predstavili smo vam Filipa i Mariju, a Ivana i Toma dvoje su novih kandidata šeste sezone. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

Ivana Radoš Kruškić (32) dolazi iz Vinkovaca, po zanimanju je čistačica, a ima 113 kilograma.

- Za pet godina želim voljeti svoje tijelo! - samouvjereno kaže majka četvorice sinova, čiji su problemi s kilogramima i počeli zbog njezinih trudnoća.

- U prvoj sam se trudnoći udebljala više od trideset kilograma, u drugoj dvadeset, u ostale dvije dobila sam nešto manje, ali to je bio glavni problem - otkriva Ivana.

Obožava svoju djecu, ali da nešto može promijeniti u životu, sada je sigurna da ne bi toliko jela dok je bila trudna zato što joj jako smeta što se ne može igrati sa svojim sinovima koliko želi.

Filip se s viškom kilograma bori od rođenja, a Marija je u novoj sezoni najmlađa kandidatkinja
Filip se s viškom kilograma bori od rođenja, a Marija je u novoj sezoni najmlađa kandidatkinja

- Zbog njih i zdravlja prijavila sam se u 'Život na vagi'. Moja su mi djeca najvažnija - kaže Slavonka koja je i sama pokušavala izgubiti kilograme; i vježbanjem i dijetama, no uvijek je to bilo bezuspješno.

POGLEDAJTE VIDEO S VODITELJICOM: 'ČEKA VAS PUNO PREOKRETA'

 - Dijete bih uvijek držala nekih mjesec dana i onda bih ili brzo izgubila volju ili ako bih i postigla neki dobar rezultat, odmah bih se opustila i kilogrami su se brzo vraćali. Kad je o vježbanju riječ, probala sam, ali kratko, jedno mjesec dana - hodanje i malo teretana, ali isto nije uspjelo - iskreno kaže i otkriva da će ovaj put biti ustrajna u svom cilju jer se želi naučiti hraniti zdravo kako i njezina djeca ne bi jednoga dana imala problema s kilogramima.

Ivana za sebe kaže da je vesela, otvorena, emotivna, voli pomagati drugima, baš kao i njezina uža i šira obitelj s kojima je jako povezana i koji su uvijek uz nju.

- Moji su me ukućani pokušali motivirati, pogotovo sad. Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi…, svi! Naravno da bi svi oni voljeli da pobijedim - kaže Ivana.

Toma Kukoč (41) dolazi iz Zagreba, po zanimanju je poduzetnik i ima 139 kilograma.

- Sve što mislim da sam mogao, a nisam uspio, pripisujem višku kilograma - bez zadrške kaže Toma.

Otkriva kako zbog srama od debljine ponekad izbjegava izaći s prijateljima ili otići na planinarenje, plažu…, te ima brojne neispunjene želje poput raznih putovanja, upucavanja curama i brojnih sportskih aktivnosti.

- Ako ne budem zadovoljan izgledom, bojim se da ću se i dalje blokirati i neću ispunjavati svoje snove, da ću si skratiti život i što je najvažnije - ugroziti si zdravlje - kaže Toma i otkriva kako je debeo od ranog djetinjstva.

- Zanimljivo mi je što nikad nisam bio mršav i čekam trenutak da doživim kakav je to osjećaj - priznao je. 

Treneri Edo i Maja iz 'Života na vagi': Kandidati u Gorskome kotaru imaju mir i ugodnu klimu
Treneri Edo i Maja iz 'Života na vagi': Kandidati u Gorskome kotaru imaju mir i ugodnu klimu

Dodaje da je pokušavao izgubiti kilograme i promjenom prehrane i vježbanjem te se voli zafrkavati pa reći da je cijeli život na dijeti, ali to su zapravo faze neke odluke. U pubertetu je bio mršaviji, a onda se s godinama debljao, pa išao na dijete i tu i tamo vježbao.

- Odluka da se prijavim na 'Život na vagi' je moj cjelokupni život s viškom kilograma. Prekretnica je zapravo bila show koji sam vidio i mislim da je najkorisniji i najkvalitetniji od reality showova uopće, sviđa mi se zato što pomaže ljudima i odlučio sam se prijaviti - kaže Toma i dodaje kako mu je majka najveća podrška kad je o skidanju kilograma riječ, ali smatra kako sam sebi treba biti najveća potpora jer to i radi za sebe.

- Kad sam imao nekih desetak godina, majka me vodila na pretrage kako bismo vidjeli imam li nekih problema sa štitnjačom ili nešto, ali u principu sam zdrava osoba koja voli jesti - kaže Toma.

- Želim postići osobno zadovoljstvo, napraviti pozitivnu promjenu i steći zdrave navike, a najbitniji dan u životu bit će mi kad skinem postotno najviše kilograma u showu - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...