Obavijesti

Show

Komentari 25

Ivanišević: Ja sam kriv i taj križ nosit ću cijeli život

Ivanišević: Ja sam kriv i taj križ nosit ću cijeli život
5

Goran Ivanišević dao je posljednji ekskluzivni intervju za hrvatske medije prije odlaska iz Hrvatske. Potvrdio je da mu Tatjana nije oprostila

VIDEO

Proslavljeni tenisač Goran Ivanišević za sada je slobodan čovjek i može raditi što hoće i s kim hoće jer mu Tatjana Dragović nije oprostila aferu s Vanjom Halilović. Goran je također rekao za Index da su laži da je morao pisati pismo isprike i da je on prisilno u vezi s majkom svoje dvoje djece.
- Piše da sam u bezizlanoj situaciji, a u ljubavi toga nema. Bezizlazno je kad imaš rak i onda umreš. Ne želim da mi djeca za 10 godina čitaju da su oni dio te situacije jer ja ću njima uvijek biti otac - rekao je Goran te opet naglasio da želi biti s Tatjanom za koju se nada da će mu jednom moći oprostiti.
Ivanišević je rekao kako je on jedini krivac jer je povrijedio i uništio svoju obitelj koju je gradio punih 11 godina.
- To je križ koji ću nositi cijeli život. Ove priče da sam bio u vezi dvije godine s Vanjom Halilović to ne postoji. Najviše me smetaju te gluposti jer imam prekrasno dvoje djece i ne znam do kud to sve ide - kaže Goran dodajući da nije ni znao da je Valentinovo kad je uhvaćen s Vanjom jer njemu taj dan ne znači ništa.
- Sve ću napraviti da mi Tatjana oprosti i da ponovo probam vratiti povjerenje koje neće biti lako jer sam je javno osramotio - kazao je Goran. Najtrofejniji hrvatski tenisač nakon ove afere napušta Hrvatsku do ljeta jer sa svojom obitelji odlazi u Los Angeles. Istaknuo je kako želi ostati sa svojom obitelji jer ih voli. Na pitanje zašto je onda to napravio, Goran je rekao da je i on čovjek od krvi i mesa.
- Svi griješimo u životu. Zanio sam se malo previše i to je izmaklo kontroli i dogodilo se to da je hrvatska javnost sve doznala - kazao je Goran dodajući da će se Tatjana teško s tim nositi.
- Totalno sam izgubljen. Sve to ništa ne vrijedi kad bi izgubio obitelj, nju koja mi je bila najveća podrška. Prije nisam o tome mislio. Činjenica je da sam ja uništio svoju obitelj - kaže Goran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'