Obavijesti

Show

Komentari 61

Ivanka oštro po siromašnima: 'Ne zanimaju me njihove priče'

Ivanka oštro po siromašnima: 'Ne zanimaju me njihove priče'

Lysandra Ohrstrom bila je najbolja prijateljica Ivanke Trump, u vrijeme dok su obje išle u školu. Iako je, kako kaže, svjesna da će je okarakterizirati kao licemjernu, odlučila je sa svima podijeliti kakva je Ivanka zaista

VIDEO

Donaldova kći Ivanka Trump (39) po mnogima je najsličnija svojem ocu, pa možda i ne čudi nedostatak bilo kakve empatije, koji kroz život pokazuje. U tekstu koji je objavio Vanity Fair, novinarka Lysandra Ohrstrom, koja je bila djeveruša na Ivankinom vjenčanju i svojedobno njezina najbolja prijateljica, opisala je kako je Trumpova kći oduvijek bila opsjednuta vlastitim statusom, a krivce je u pravilu pronalazila u drugima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivanka Trump 01:14

- Imala je očev radar za status, novac i moć, kao i taj Donaldov instinkt da 'baci druge pod autobus' ako će tako spasiti samu sebe - kazala je Ohrstrom.

Trumpovoj kćeri propao biznis, zovu je u 'Ples sa zvijezdama'
Trumpovoj kćeri propao biznis, zovu je u 'Ples sa zvijezdama'

Prisjetila se i anegdote kada su ona i Ivanka bile u dvadesetima, a novinarka i prijateljica preporučila je Ivanki da pročita knjigu Richarda Russoa, 'Carski slapovi', koja je dobila Pulitzerovu nagradu. Riječ je o proslavljenom književnom djelu, o likovima iz radničke klase u gradiću Maineu, no Ivanka je pobjesnila na Ohrstrom.

U.S. President Donald Trump visits Britain

- Zašto si mi to preporučila? Ne želim čitati o je*enim siromasima. Za koji dio točno misliš da bi mi tu mogao biti zanimljiv? - pitala ju je Ivanka, a novinarka koja je napisala priču o odrastanju s Ivankom pojasnila je kako je to odlučila učiniti kako bi pokazala njezino pravo lice, svjesna da će je mnogi proglasiti licemjernom.

U.S. President Trump holds campaign rally in Cleveland, Ohio

Lysandra i Ivanka bile su školske prijateljice, no posljednjih desetak godina zahladile su odnos i nisu u kontaktu. Za Donalda je napisala kako joj nikad nije upamtio ime prilikom posjeta, ali je uvijek primijetio ako bi se udebljala, smršavila, našminkala se. Piše i kako je Donald bio opsjednut Ivankom i time da svi znaju kako je baš ona najljepša i najpopularnija djevojka u školi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI U KOJOJ MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...