Show

Komentari 12

Ivankinoj večeri presudila kosa u jelu: Svi gosti su izgubili tek

Ivankinoj večeri presudila kosa u jelu: Svi gosti su izgubili tek

Ipak, Ivanka je gostima uspjela vratiti apetit s desetom za koji su svi komentirali da je odličan. No to je nije uspjelo spasiti od niskih ocjena, pogotovo kod Tomislava koji je bio taj koji je u jelu pronašao dlaku

U četvrtak u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je simpatična Ivanka Mikac iz mjesta Gornje Ladanje. Ukusnoj večeri i pohvalama došao je kraj kad se na tanjuru pojavio nepozvan gost.

POGLEDAJTE VIDEO

Domaćica Ivanka veselo je dočekala ovotjednu ekipu nakon što je cijeli dan provela u pripremi specijalne večere.

- Ivanka je bila dobre volje, nasmijana i bez treme, kao i svaki dan -  komentirala je Marija. Dobra atmosfera nastavila se i na predjelu, kad je domaćica poslužila košarice od prhkog tijesta punjene nadjevom.

- Izgledalo je savršeno i bilo je fino - komentirala je Marija, Tomislav je tražio repete nadjeva, a Nataliji je predjelo bio totalni promašaj:

- Nije mi se svidjelo, košarica je bila pretvrda, previše majoneze u nadjevu i prejak okus - rekla je.

Za glavno jelo Ivanka je ponudila pohane pileće rolice sa sirom i špekom te razno povrće za prilog. Nekima je jelo bilo više, drugima manje po volji, a onda je Tomislav naišao na dlaku.

- Sve je bilo odlično, ali dogodila se greška. Debakl na polovici jela - kosa! - komentirao je kasnije Tomislav koji je za stolom odlučio prešutjeti tu informaciju zbog domaćice, no gosti su primijetili njegovu reakciju pa su prestali jesti jer su izgubili tek.

Apetit se svima vratio na desertu za koji je Ivanka pripremila domaće zagorske štrukle sa sirom i vrhnjem, koje su bile pun pogodak.

- Štrukli na kraju, svaka čast! Štrukli su bili odličnog okusa - pohvalila je Goga, a Tomislav je bio kreativan u komentaru:

- Prošli su me trnci kad sam vidio štrukle, izgledali su za desetku! - rekao je.

Za kraj je Ivanka sve iznenadila svojim cvjetnim aranžmanima za poklon te izvedbom komedijaša za iznenađenje večeri, a onda je krenulo ocjenjivanje.

Goga joj je dala osmicu zbog prepečenog povrća i dlake u jelu, a zbog sličnog razloga je dobila sedmicu od Marije.

Natalija joj je dala ocjenu 6 jer joj se samo desert svidio, a Tomislav sedmicu:

- Bila bi ocjena 9 da nisam našao kosu u zagrebačkom, koji je bio odličan, nažalost, greške se događaju… - rekao je.

Tako je Ivanka zaradila ukupno 28 bodova te se trenutno nalazi na posljednjem mjestu.

A hoće li sutrašnji domaćin biti na vrhu ili pri dnu ljestvice - doznat će se u petak u finalnoj epizodi tjedna.

Najčitaniji članci