Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Ivi Gregureviću glumci pomažu u obnovi kuće u Donjoj Mahali

TO JE TEK POČETAK Mlikota je sa svojom družinom prikupio sedam tisuća kuna za spas Gregurevićeva Festivala hrvatskog filma u Orašju. Ništa nije uspio spasiti

Privatni album
Foto: Privatni album
11 komentara

Svaki dan se nekoliko puta čujem sa susjedima i kažu da se voda pomalo povlači, pet centimetara do sada. Ganulo me što cijela Hrvatska pomaže, a i ova inicijativa kolega. Ta dobrota je najljepše u našoj zemlji, kaže Ivo Gregurević (61).

Njegova kuća u Donjoj Mahali kraj Orašja potpuno je poplavljena prošli tjedan. Od vodene bujice ništa nije uspio spasiti.

- Skupili smo simboličnih sedam tisuća kuna za pomoć Festivalu hrvatskog filma u Orašju - rekao je Vedran Mlikota (44), čiji su Glumci iz Zagvozda u zagrebačkoj Vidri odigrali predstavu 'Istina'. Koleginu rodnome mjestu će, dodaje, pomagati i dalje.

U mojoj kući nitko ne živi nego su tamo bili smješteni kolege za vrijeme festivala

Oraškom kraju i BiH već su pomogli i glumci iz virovitičkoga kazališta. U Ivinoj kući nitko nije živio, a glumac je u nju smještao kolege za vrijeme tog filmskog festivala.

- Kod Ive u Orašju je uvijek najbolje. Znam tamošnje ljude, znaju raditi pa će sve biti dobro. Za 19. festival u Orašju u rujnu sve će biti spremno - obećao je Danko Ljuština (61).

Naši partneri pišu
Message