Show

Komentari 57

Ivona je bila dobra domaćica, no pobjedu je odnijela Janja

Ivona je bila dobra domaćica, no pobjedu je odnijela Janja

Nova natjecateljica Ivona nije imala lak zadatak. S obzirom na to da se vinkovačkoj ekipi pridružila u srijedu, imala je najmanje vremena za upoznavanje kandidata i pripremu jelovnika

U petak navečer u mjestu Lipovac kod Ivone Grgić odvila se posljednja 'Večera za 5 na selu' u Vinkovcima i okolici. Unatoč zanimljivim jelima, domaćica nije uspjela prestići prvoplasiranu Janju kojoj je pripala glavna nagrada.

POGLEDAJTE VIDEO 

Nova natjecateljica i posljednja ovotjedna domaćica Ivona nije imala lak zadatak. S obzirom na to da se vinkovačkoj ekipi pridružila u srijedu, imala je najmanje vremena za upoznavanje kandidata i pripremu jelovnika, no na kraju je sve odradila junački! Skuhala je svoje najbolje specijalitete te se uredila za svečanu večeru.

- Ivona se lijepo sredila, ali bila je pregola, to nikako nije za ovu večeru - komentirala je na početku Janja koja ipak više voli vidjeti djevojke u nešto tradicionalnijoj odjeći, no Kati se svidio njezin styling. 

Ivona je za predjelo pod nazivom Nikad dosta gostima ponudila domaći kruh od hokaido tikve te narezak u kombinaciji s grožđem.

- Na početku mi je to izgledalo kao običan sendvič, no uložila je truda i okus je bio jako dobar, prevario sam se - komentirao je Ladislav, a i Janji se svidjela kombinacija slatkog i slanog u predjelu:

- Čudna kombinacija, ali ja to volim!

Nakon vesele pjesme za stolom Ivona je servirala glavno jelo imena Inati se Slavonijo, što je zapravo bio svinjski odrezak punjen kulenom i sirom, riža i pileća krilca u soja sosu.

- Nisam bila zadovoljna, očekivala sam nešto drugačije - priznala je Janja koja nije sklona takvim okusima, ali je cijenila trud domaćice, dok se ostalima jelo svidjelo.

Za desert je Ivona ponudila tortu od čokolade s višnjama koju je nazvala – Garavi. 

- Desert mi izgleda predivno i ukusan je - pohvalila je Kata, a i slastičarka je imala samo riječi hvale:

- Lijep i ukusan!

Ladislav je Ivoninu večeru nagradio desetkom jer mu je sve bilo odlično, Janja joj je dala šesticu jer joj se nije svidjelo glavno jelo, dok su joj Kata i Domagoj dali ocjenu sedam. Tako je Ivona ukupno zaradila 30 bodova, što nije bilo dovoljno da prestigne prvoplasiranu Janju koja je s 37 bodova postala pobjednicom vinkovačkog tjedna!

Idući tjedan show 'Večera za 5 na selu' odlazi u Samobor, stoga nove kandidate i njihova jela ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Najčitaniji članci