Obavijesti

Show

Komentari 365

Iz Big Brothera ispao Radašin, ukućani su u show vratili Emu

Iz Big Brothera ispao Radašin, ukućani su u show vratili Emu
5

Nominirani su bili Radiša, Nirmal i Vladimir, a iz showa je ispao Radiša. Stanari su se večeras odrekli 35 tisuća eura od glavne nagrade kako bi u BB kuću vratili Emu

VIDEO

Bili su jako ljubomorni jer sam ja već drugi put bio u Big Brotheru. Prvi put mi je bilo bolje u showu nego sad, objasnio je Radašin zašto su ga sustanari nominirali.

Rekao je da se jako naljutio na Duška i da ga ne bi nominirao zato jer su se oni kao poljoprivrednici trebali držati zajedno.

- Nisam ljut na Duška, samo ga ne volim - rekao je Radiša i dodao da mu je najbolja prijateljica u kući bila Marijana. Njen odnos s Nemešom nije htio komentirati.

Radiša Miljković bio je nominiran zajedno sa Nirmalom i Vladimirom, a gledatelji su odlučili da on mora napustiti show. Vlado je pak bio uvjeren da večeras neće izaći iz kuće i cijelo vrijeme se smješkao. Kada je stanarima trebala reći tko je izbačen, Antonija mu je rekla da može sjesti na kauč. On je prokomentirao da je znao da ostaje, a Tonka mu je onda rekla da ipak nije siguran i da mora ustati, što je on odbio. Opet se podigao tek nakon što je Nirmal saznao da ne ispada iz showa. Ipak, sve dok Radiša nije izbačen, nije mu silazio osmjeh s lica.

Nakon što su prebrojani glasovi, Veliki Brat je u ispovjedaonicu pozvao nominirane i pitao ih tko je po njihovom mišljenju najviše taktizirao u kući. Radašin nije htio ništa reći, a Nirmal je kazao kako je sigurno bilo taktiziranja. Vladimir je pak rekao kako je on taktizirao.

Stanari odlučili vratiti izbačenog stanara

Ukućani su večeras imali priliku u show vratiti jednog od stanara koji je već ranije izbačen iz BB kuće. Za nečiji povratak morali su se odreći 35.000 eura od glavne nagrade. To im nije bila laka odluka jer su večeras saznali da im je od glavne nagrade, koja je na početku iznosila 150 tisuća eura, ostalo tek 109 tisuća. Svi izbačeni stanari došli su u live emisiju i obratili se stanarima u kući. Ukućani su je razveselili i raznježili kada su ih vidjeli. 

Veliki Brat skupio je sve stanare u ispovjedaonici i dao im priliku da se odluče hoće li nekoga vratiti u kuću. Samo je Duško rekao da ne želi da se netko vrati, a kako je odluka morala biti jednoglasna, i on se na kraju predomislio. Nakon toga su stanari jedan po jedan dolazili u ispovjedaonicu i govorili koga žele da se vrati u kuću.

Bojana je bila prva i očekivano je glasala za Emu, jer se još osjeća krivom zbog njenog ispadanja iz showa. Marijana je pak zaželjela da se vrati George, a Nemeš je glasao kao i ona. Duško je glas dao Slavici, a Milan je glas dobio od Soraje. Iako je spomenuo da voli Radišu, Nikola je ipak glas dao Emi. Nirmal je zaželio da se u kuću vrati Tamara. Lester je dao glas za Radašina, a isto je glasao i Vladimir. Ema je svoj treći glas dobila od Brendona. Antonija je rekla kako želi da se u kuću vrati George, ali je Velikom Bratu rekla i da to nije njena samostalna odluka. Brat ju je tada izbacio iz ispovjedaonice. Horvat je zaželio da se u kuću vrati Ema te joj tako dao četvrti glas i osigurao joj povratak u show.

Nakon što se vratila u kuću, Ema se rasplakala i počela pozdravljati sa sustanarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 365
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao