Obavijesti

Show

Komentari 3

Iza sebe ima dva propala braka, kaže da je skroz prirodna, a sad ljubi 17 godina mlađeg partnera

Iza sebe ima dva propala braka, kaže da je skroz prirodna, a sad ljubi 17 godina mlađeg partnera
15

Nemam namjeru pokušavati promijeniti ništa na sebi, plastična kirurgija mi jednostavno nije lijepa, ispričala je jednom prilikom te dodala da će za promjene možda biti spremna u 65. godini

VIDEO

Manekenka i model Heidi Klum danas puni 47 godina. Rođena je 1. lipnja 1973. u Njemačkom gradu Bergisch Gladbach. Prije nego što je maturirala, prijateljica Karin nagovorila ju je da ispuni kupon i prijavi se za modni natječaj čiji su pobjednici bili gosti u TV showu Thomasa Gottschalka.

Film premiere

Heidi je pristala i pobijedila između 25.000 natjecateljica te joj je ponuđen ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara, odnosno oko dva milijuna kuna. Prihvatila je ponudu i počela karijeru modela i tako 'odbacila' obrazovanje u školi za modne dizajnere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

Ova atraktivna plavuša pojavila se na naslovnicama svih vodećih modnih časopisa. Okušala se i u glumi, kako u filmovima, tako i u serijama. Uspješna je dizajnerica odjeće, nakita i parfema koji su postigli veliki uspjeh. Također, članica je žirija u američkom 'Supertalentu'.

amfAR Gala 2019 - New York

Iako su se mnoge njezine kolegice pokušale 'pomladiti' uz pomoć raznih kozmetičkih tretmana, botoksa i plastičnih operacija, Heidi tvrdi kako nije ljubiteljica takvih promjena.

- Nemam namjeru pokušavati promijeniti ništa na sebi, plastična kirurgija mi jednostavno nije lijepa - ispričala je jednom prilikom te dodala da će za promjene možda biti spremna u 65. godini. 

Vruće joj je: Heidi za kućno šišanje izabrala oskudni outfit
Vruće joj je: Heidi za kućno šišanje izabrala oskudni outfit

Manekenka se 2012. našla na listama vlasnica najljepših prirodnih grudi, ali još se 2017. počelo šuškati o njezinom nešto bujnijem poprsju...

I dok je ona govorila kako se boji odlaska pod nož, njezini fanovi raspisali su se po društvenim mrežama kako ipak nije odoljela plastičnoj kirurgiji. 

Što se tiče privatnog života, njezin prvi muž je dizajner Ric Pipino s kojim je bila u braku od 1997. do 2002. Zatim se 2005. udala za glazbenika Seala (57), s kojim ima dva sina, Henryja (14) i Johana (13), te kćer Lou (10).

American Music Awards 2019 - Arrivals - Los Angeles

Par se razveo 2014., a Heidi iz prijašnje veze ima kćer Helene (16) za koju kaže da joj je Seal otac, premda joj je biološki otac Flavio Briatore (70), ali on ne sudjeluje u kćerkinom životu.

Vanity Fair Oscar Party

Manekenka se prošlo ljeto udala za gitarista grupe Tokio Hotel, Toma Kaulitza (30). Golupčići su bračne zavjete razmijenili na talijanskom otoku Capri, a nakon svadbe su posjetili Lijepu Našu. Plovili oko Mljeta i Visa, i to na luksuznoj jahti 'Christina O'.

A koliko voli svoju 17 godina stariju suprugu, glazbenik je pokazao nakon što joj je darovao komad Berlinskog zida, čime se ona 'pohvalila' na društvenim mrežama.

Heidi redovito 'časti' pratitelje golišavim fotografijama, zbog čega je ponekad i napadaju. Nedavno je pozirala u toplesu pa su joj pisali kako je takvo ponašanje u njezinim godinama neodgovorno i degutantno.

- Imaš toliko godila, a objavljuješ ovakve fotografije. Sramota. Neku privatnost sačuvaj za supruga, a ne za milijune fanova - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Klum se našla u središtu pozornosti u ožujku ove godine, kada se požalila da se ne osjeća dobro te se bojala da ima koronu. Ona i suprug su se testirali, a test je pokazao da su negativni. 

American Music Awards 2019 - Arrivals - Los Angeles

Manekenka je poznata i kao 'kraljica Halloweena', jer tada uvijek odabire kreativne i otkačene kostime pa oduševi legendarnim transformacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao