Obavijesti

Show

Komentari 9

Izabel je pozirala na pješčanoj plaži: 'Ne odustajem od ljeta'

Izabel je pozirala na pješčanoj plaži: 'Ne odustajem od ljeta'
3

Fotkala se na nepoznatoj lokaciji u kratkim trapericama i bijeloj košulji, sa crnim vojničkim čizmama i raspuštenom kosom, što je oduševilo fanove

Izabel Kovačić (25), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (25), fanove na Instagramu 'počastila' je novim fotografijama.

- Još ne odustajem od ljeta - napisala je u opis objave na kojoj pozira u kratkim trapericama i bijeloj košulji, sa crnim vojničkim čizmama i raspuštenom kosom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nije poznata lokacija na kojoj su nastale slike, a Izabel se fotografirala na pustoj, pješčanoj plaži, dok je, zbog sunca, morala lagano zažmiriti gledajući u daljinu. Objava je u kratkom roku prikupila gotovo 30.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

'Prekrasna', 'Nestvarna', 'Uljepšala si mi ponedjeljak', 'Koliko pozitive na jednoj slici', pisali su brojni pratitelji na društvenoj mreži.

Izabel je pozirala u praznom bazenu, no pažnju je ukrao psić
Izabel je pozirala u  praznom bazenu, no pažnju je ukrao psić

Inače, Izabel se nedavno fotkala u praznom bazenu, a društvo joj je pravio maleni čupavi psić, izgleda novi član obitelji Kovačić. Iako su joj neki fanovi i tada pisali kako je predivna, pratiteljima je ipak bio zanimljiviji njezin kućni ljubimac.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA'

Pokretanje videa ...