Obavijesti

Show

Komentari 13

Izgleda neprepoznatljivo: Alex iz 'Sam u kući 3' pustio bradu

Izgleda neprepoznatljivo: Alex iz 'Sam u kući 3' pustio bradu
9

Danas je magistar urbanog i prostornog uređenja i radi u organizaciji za očuvanje okoliša Watershed Conservation Authority u Los Angelesu, a ulogom u trećem nastavku filma nije se baš proslavio

VIDEO

Alex D. Linz (30) zamijenio je popularnog Macaulaya Culkina (39) u filmu 'Sam u kući'. Tad su već postojala dva iznimno uspješna naslova 'Sam u kući', koje svake godine jedva čekaju ponovno pogledati obožavatelji diljem svijeta, a u trećem nastavku je Kevina, umjesto Macaulaya, utjelovio tada osmogodišnji Alex D. Linz. 

Međutim, za razliku od 'prvog i pravog Kevina', Alex nije stekao veliku svjetsku i medijsku popularnost, no to i nije bila njegova prevelika želja jer se zapravo nakon što je navršio 16 godina prestao baviti glumom.  

Danas je magistar urbanog i prostornog uređenja i trenutačno radi u organizaciji za očuvanje okoliša Watershed Conservation Authority u Los Angelesu, i vjerojatno ga ne biste prepoznali kao dječaka kojeg su roditelji ostavili samog u kući u predgrađu Chicaga dok je imao vodene kozice, a oni su se uputili na Božićne praznike. Fanovi filmova 'priznaju' samo prvog Kevina. 

- Dobio je prevelike cipele svog prethodnika u koje je trebao stati, ali nema do Culkina - napisali su na društvenim mrežama. 

Macaulay danas izgleda neprepoznatljivo. Uloga Kevina donijela mu je novac i svjetsku slavu, ali to mu ipak nije bilo dovoljno. Kad je zakoračio u pubertet, počeo je propadati. Već je kao tinejdžer završio u paklu droge. Svojom bizarnom pojavom i oronulim izgledom plašio je obožavatelje koji nisu mogli vjerovati u što se pretvorio slatki dječak iz filma. 

Screenshot

Trošio je oko 40 tisuća kuna mjesečno na alkohol i drogu. Postao je ovisan o heroinu, a u veljači 2013. navodno je pretjerao s kombinacijom heroina i nekoliko vrsta različitih lijekova. 

2018 American Music Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S.

Devin Ratray (42) koji je tumačio starijeg brata Kevina McCallistera, ostao je upamćen upravo po njemu iako mu to nije bio prvi film. Ratray se i dalje bavi glumom, ali nakon što je igrao Buzza nije ostvario značajnije uloge.

Osim glume, Devin se bavi glazbom. Devin se od tinejdžerskih dana bavi i glazbom pa je tako osnovao bend 'Little Bill and the Beckleys' u kojemu svira gitaru i pjeva te piše pjesme. Nastupaju uglavnom u klubovima u New Yorku, gdje Devin živi. Prije dvije godine za portal The Lad Bible je otkrio što mu se sve dogodilo u narednim godinama.

- Napustio sam školu kao maturant i pridružio se cirkusu - rekao je tad te otkrio da je završio u zatvoru. Vrijeme provedeno u zatvoru iskoristio je na najbolji mogući način. Naime, završio je doktorat iz morske biologije. No, uskoro se ispostavilo da karijera morskog biologa nije ono što je želio od života, pa je odlučio slijediti snove.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'