Show

Komentari 14

Izgubio 62 kilograma: Ne pije za vrijeme obroka, izbjegava meso

Izgubio 62 kilograma: Ne pije za vrijeme obroka, izbjegava meso

Darko jede osam manjih obroka dnevno, a preporuka je da uvijek pri ruci ima sir, krekere ili jogurt. Liječnik mu je savjetovao kako treba izbjegavati voće i povrće s korom

Pjevač Darko Lazić (28) nedavno se podvrgnuo operaciji kako bi smanjio želudac, smršavio je zavidan broj kilograma, što ne krije od javnosti. Srpski mediji pišu kako je u nekoliko mjeseci skinuo 62 kilograma. 

Brojne pratitelje zanimalo je kako izgleda Lazićeva prehrana s obzirom na to da je glazbenik u kratko roku došao do ciljane težine. Kurir piše, kako Darko jede osam manjih obroka dnevno, a preporuka je da uvijek pri ruci ima sir, krekere ili jogurt. Liječnik mu je savjetovao kako treba izbjegavati napitke za vrijeme obroka.

Preporuka je da sačeka 30-60 minuta nakon jela, a onda popije čašu vode. Naravno, namirnice koje treba izbjegavati su meso, kruh, žitarice, voće i povrće s korom. 

S prekomjernom težinom počeo se boriti nakon prometne nesreće koju je imao u listopadu 2018. Nakon toga je imao bolove u kukovima zbog čega su mu kilogrami počeli smetati. 

Darko dane provodi sa svojom zaručnicom Marinom Gagić (20), koja mu kuha i brine o njegovoj prehrani. Smatra kako je ona idealna žena za njega, iako je razlika između njih osam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci