Show

Komentari 58

Iznenađujući talenti zvijezda za koje vjerojatno niste znali

Iznenađujući talenti zvijezda za koje vjerojatno niste znali

Oni su talentirani glumci i glazbenici koji oduševljavaju milijune fanova diljem svijeta. Ipak, isti ti ljudi imaju još neke skrivene talente koji nisu povezani s onim po čemu su poznati

Ove poznate ličnosti zapanjile su nas svojim talentom, ali sigurno niste znali da to nije jedino u čemu su dobri.

Johnny Cash

Legendarni Cash bio je u vojsci tijekom Hladnog rata i to u kontra-obavještajnoj službi kao kriptograf. Toliko je bio talentiran u razbijanju sovjetskih šifri da je postao jedan od najtraženijih obavještajaca, a bio je i prvi koji je prenio vijest o Staljinovoj smrti.

Harrison Ford

Glumac se proslavio ulogom Indiane Jonesa, ali mu je prva zapaženija uloga bila ona pilota Hana Soloa u 'Ratovima zvijezda'. Spomenuto itekako ima smisla jer je Ford u stvarnosti iskusan pilot koji u svoje slobodno vrijeme vodi spasilačke misije.

Vin Diesel

Diesel je dizajner video igrica. On je iskusan gamer koji je otvorio i svoju tvrtku za razvoj tzv.osme umjetnosti, a direktno je radio na gaming adaptaciji svog filma 'Ridikove kronike'. Malo je reći da su igrice duplo bolje ocijenjene od samih filmskih ostvarenja.

Michael Jackson

Pokojni kralj popa bio je nadareni ilustrator, a glavni motivi njegovih crteža bile fotelje i stolice s ljudskim licima. 

Clint Eastwood

Glumac poznat po ulogama opasnih 'frajera' pisao je ljubavne pjesme, ali i glazbenu temu svog filma 'Mostovi okruga Madison'.

Brian May

Gitarist Queena poznati je astrofizičar, a objavio je i nekoliko znanstvenih knjiga kojima objašnjava podrijetlo Velikog praska.

Christopher Walken

Walken je kao tinejdžer bio krotitelj lavova pa nije ni čudo da djeluje kao da ga apsolutno ništa ne može preplašiti.

 

Najčitaniji članci