Obavijesti

Show

Komentari 42

'Ja nemam konkurenciju, ja ću djevojkama biti konkurencija...'

'Ja nemam konkurenciju, ja ću djevojkama biti konkurencija...'
7

Prvi na redu bio je Hakija, koji je odmah iskoristio priliku pa svoje dame pitao za godine, a potpuno ga je šokirala Nikolina Sajević koja je priznala da joj je tek 18

VIDEO

U večerašnjoj epizodi nove sezone emisije Ljubav je na selu farmeri su konačno upoznali potencijalne odabranice koje su im pisale. Dobro raspoložene i prilično samouvjerene dame dobro su se zabavljale čak i prije polaska na odredište, a među njima su bila i neka dobro poznata lica, kao što su Martina Serdar, Marijana Črlenec, Ines Petrić ili pak Sandra Škrinjar.

- Ja sam vrlo izravna i imam nešto od mladića iz srednjeg vijeka u sebi, a to prolazi kod mladih muškaraca - komentirala je i gledateljima znana kuma Nevenke Bekavac Ivanka Milutinović. S druge strane, i farmeri su s nestrpljenjem čekali dolazak dama.

- Moramo ostati ovako složni da nam djevojke ne pomrse konce - nazdravili su momci današnjem upoznavanju. Marijana je pozdravila okupljene dame pa ih podsjetila na tzv. 'zlatne djevojke', kandidatkinje koje je zajedno s produkcijom odabrala za farmere, gledajući pritom sve karakteristike, želje i osobine koji im najbolje odgovaraju. 'Zlatne djevojke' prolaze prvi eliminacijski krug i tako si povećavaju šanse za odlazak na imanja.

Prva dama koju je Marijana prozvala i 'zlatna djevojka' farmera Valtera Krastića bila je Sandra Medaković.

- E, Marijana, zadavit ću te - komentirala je iznenađeno. Titulu Hakijine 'zlatne djevojke' Marijana je dodijelila Nataši Puhalo,što se nekima baš i nije svidjelo. Gorana Vušurović proglašena je Dušanovom 'zlatnom djevojkom'. 

- Ja nemam konkurenciju, ja ću njima biti konkurencija - poručila je. Ostala je još samo jedna cvjetna ogrlica jer Josipova zlatna djevojka danas nije mogla biti s nama, što ne znači da će nam se pridružiti sutra, poručila je Marijana.

Zadnja Zlatna djevojka Mire Vojvodića, postala je Tatjana Štulina. Nakon odabira bilo je vrijeme za popravljanje šminke i biranje krpica jer na redu su prvi susreti s farmerima, tzv. brzi spojevi.

Prvi na redu bio je Hakija, koji je odmah iskoristio priliku pa svoje dame pitao za godine, a potpuno ga je šokirala Nikolina Sajević koja je priznala da joj je tek 18.

- Meni godine nisu nikakav problem - kazala je Nikolina pa dodala: 'Možda sam se malo zaljubila'.

Marijanu Črlenec zanimalo je kako se Hakija snalazi u kuhinji.

- Rekao si da ako djevojka ne zna kuhati, ti ćeš! Znaš li raditi pitu - upitala je.Došlo je vrijeme i da Miro konačno upozna dame, a njihove godine i iskustvo sa seoskim poslovima ono je što ga je najviše zanimalo. Njegove su djevojke priznale da je dosta sramežljiv, no vesele se sljedećem susretu s njim.

Sljedeći je na red došao samozatajni Dušan, a njegova prva dama, Sandra Škrinjar, priznala je da se njih dvoje znaju već od malih nogu.

- Znam neke teške stvari koje je proživio u životu, on isto tako zna moje... Nismo se stvarno jako dugo vidjeli - rekla je. Dušanu je teško polazilo za rukom smisliti pitanja za djevojke, ali potpuno ga je bez riječi ostavila Ivanka Milutinović. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

13:25

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba