Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
75 komentara

'Ja sam Igor Tuđman, iz loze predsjednika, nova zvijezda'

Igor i njegova cura Nataša žele biti slavni. Na scenu se planiraju probiti turbofolkom. Nataši je važno što se Igor preziva Tuđman, no on kaže da mu prezime ne pomaže

Screenshot
Foto: Screenshot

Pokojni Franjo Tuđman bio je stric ocu Igora Tuđmana, a Igor se sada pokušava probiti na estradi. Za Red Carpet je rekao kako se on, kao i svi muškarci iz obitelji Tuđman, vuče po medijima i, najbitnije od svega, svi su 'nešto'. 

- Ja sam Igor Tuđman, iz predsjednikove loze, nova pjevačka zvijezda - rekao je o sebi Igor.

Sjeća se da mu je pokojni Franjo savjetovao da se ne drogira 'i tak'. U Banske dvore Igor je, kaže, 'doletavao' kad mu je bilo dosadno da vidi medije koji su tamo bili. Odlasci na policiju 'frajeru' Igoru nisu strani pa ga tako ni pitanja o drogi i problemima s optužbama za podvođenje nisu omela. 

- Danas žene mogu reći bilo što na policiji ili sudu. Tako je svejedno što muška strana ima za reći - rekao je Igor objašnjavajući optužbe za podvođenje i svađu s bivšom curom koju je navodno pretukao. 

Turbofolkom do zvijezda

Igor u Beogradu snima album na kojem surađuje s djevojkom Natašom Ivkošić. U vezi su tek dva mjeseca, no Igor si je već tetovirao Natašino ime i ona njegovo. Zajedno se planiraju probiti na glazbenoj sceni i postati zvijezde. Put do uspjeha vide u turbofolku. 

- Oboje pjevamo, ali mislim, slutim i uvjerena sam da Igor pjeva bolje od mene - kaže 25-godišnja Nataša, majka dvoje djece.

S ostatkom obitelji Tuđman Igor, kaže, od rata nema baš neke odnose. S ocem, liječnikom, ima 'medicinske odnose' što znači da ga može nazvati ako ga zanima nešto u vezi medicine. Prezime mu danas baš i ne pomaže, no Nataša smatra da je jako dobro i važno što se Igor preziva Tuđman.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message