Obavijesti

Show

Komentari 9

Jacques: Neću nikoga tužiti, ali ne bih uskoro ponovio Doru

Jacques: Neću nikoga tužiti, ali ne bih uskoro ponovio Doru
4

Pjevač kaže da je svojim priopćenjem htio apelirati na detalje koje se treba mijenjati do slijedeće Dore. Ne misli nikoga tužiti, sretan je ishodom i ima svoj novi singl

VIDEO

Jacques Houdek (29) nakon povratka iz Londona gostovao je na Narodnom radiju u emisiji Dalibora Petka gdje je dao prvi intervju nakon Dore. Iako je najavio da će održati konferenciju za novinare na kojoj će iznijeti svoju istinu, Houdek je naposljetku medijima poslao priopćenje jer je, kako kaže, najava njegove pressice negativno odjeknula u javnosti.

- Užasno je puno medija u ovoj državi, trebao bih stalno davati izjave. Zato je na kraju bilo objavljeno priopćenje jer je nemoguće sve kao papiga ponavljati - kaže pjevač čiji je novi singl 'Stotinama godina', Ante Pecotića, premijerno pušten u eteru Narodnog radija. 

- Sretan sam i ponosan što mogu objaviti da je to moj novi singl. Dobio sam 300 ili 400 poruka da to bude moj novi singl i iz čitave bivše Jugoslavije mi dolaze poruke - kaže Jacques.

Dodao je da više ne bi ponovio Doru, bar slijedećih nekoliko godina, te da mu nije žao što je sudjelovao u natjecanju. 

- Ne planiram nikoga tužiti, nikada nisam ni pomislio na tako nešto. Sretan sam s ishodom, moje srce je u početku navijalo za Antinu pjesmu i za mene je ta pjesma pobijedila na Dori - kaže Jacques koji misli da je trebalo pustiti gledateljima da o svemu odluče kao što je u njemačkom modelu showa.

 U eteru Narodnog radija već ranije su se javljali njegovi kolege koji su ga branili. Jedna od njih bila je Andrea Čubrić s kojom surađuje. 

- Njena rečenica da je Daria dobila bitku, ali ne i rat nije se uopće odnosila na Doru. Odnosila se na ono što Dariju doista čeka, put stvaranja karijere u Hrvatskoj - kaže pjevač koji je Dariji poslao privatan e-mail u kojem joj je čestitao na pobjedi i zaželio sreću.

Kaže da je htio apelirati da se nije smjelo dogoditi da voditelj krivo pročita njegov broj.

- Notorna je činjenica da je svaki izvođač na početku natjecanja dobio svoj broj. Mislim da je suludo da se to u finalnoj emisiji promijeni, odnosno, da se Dariji pridruži i njen i moj broj. Moja baka od 80 godina je ljuta jer je glasovala direktno za Dariju. Ne znam zašto je dobila i svoj i moj broj, to je zabavni progrem, ljudi to površno pamte - kaže Houdek. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao