Obavijesti

Show

Komentari 59

Jacques popunio svoj tim, a nastupao je i Daniel iz 'Teensa'

Jacques popunio svoj tim, a nastupao je i Daniel iz 'Teensa'
30

Jacques je u drugoj epizodi popunio svoj tim te dobio troje natjecatelja. Među pjevačima koji nisu imali sreće našao se i bivša teen zvijezda, Daniel Beni

VIDEO

Nakon druge emisije audicija showa, mentor Jacques Houdek probio je led i ima troje natjecatelja u timu. Indiri Levak pridružilo se dvoje, pa trenutačno ima najbrojniji tim s petero natjecatelja. Tony Cetinski, nakon odabira jedne, te Ivan Dečak dviju kandidatkinja, u timovima imaju po četvero natjecatelja.

Samo je jedna natjecateljica, Mirna Ružić, navela sve četvero mentora da joj se okrenu. Zagrepčanka Mirna na audiciji je izvela 'Soon we'll be found' pjevačice Sie i očarala mentore čistoćom i ljepotom glasa i izvedbe. - Hodao bih pola metra iznad zemlje tjedan dana kada bi odabrala mene - rekao je Ivan za kojeg se i odlučila.

Dario Njavro/HTV

 Matea Dujmović i Rea Matić odličnim su nastupima osvojile po troje mentora. 

Mlada studentica iz Rijeke Matea Dujmović, izvedbom pjesme 'Feeling good' Nine Simone, oduševila je Indiru, Ivana i Tonyja. „Bezobrazluk u interpretaciji me osvojio“, istaknuo je Tony kojega je i odabrala.

Dario Njavro/HTV

Bez obzira na veliku tremu zbog koje je morala sjesti nakon nastupa, Rea Matić je interpretacijom Adeline pjesme „Turning tables“ osvojila Tonyja, Indiru i Jacquesa. Odabrala je Jacquesa, koji se zbog  njezine iskrene izvedbe naježio. 

Dario Njavro/HTV

Po dvoje mentora okrenulo se Stefany Žužić, Ivani Brkašić i Alenu Buliću.    

Maturantica iz Krka Stefany Žužić predstavila se pjesmom 'Caruso' Lucia Dalle.  

Jacques i Tony držali su je u neizvjesnosti gotovo do samog kraja nastupa. Stefany je odlučila biti u Jacquesovu timu.

Dario Njavro/HTV

Riječanka Ivana Brkašić, ove sezone je došla po drugu priliku. Njoj su se ovoga puta mentori okrenuli. Nakon izvedbe pjesme „Wrecking ball“ Miley Cyrus, mogla je birati između Ivana i Indire, a odabrala je Ivana. 

Dario Njavro/HTV


Glazbenik s 20-godišnjim stažom, Zadranin Alen Bulić (41) trenutačno je najstariji natjecatelj. Izveo je pjesmu 'Da sam ja netko' benda Index. Tipku 'Moj glas' pritisnuli su Tony i Indira, a on se odlučio za Indiru.

Dario Njavro/HTV

 Po jednog mentora svojim su nastupima osvojili Rino Petrović i Ivana Sutlović.

Student iz Kraljevice Rino Petrović potpuno se uživio u pjesmu 'Un'emozione per sempre'svog uzora Erosa Ramazzottija. Nije ga omelo u nastupu što se Jacques nije okrenuo sve do posljednje sekunde. Rino je prvi natjecatelj Jacquesova tima. 

Dario Njavro/HTV

Ivana Sutlović dolazi s otoka Iža pokraj Zadra, a mentoricu Indiru oduševila je izvedbom pjesme „Thunderstruck“ grupe AC/DC. Pohvalila je njezin glas i izbor pjesme, te zaključila da će se sjajno zabavljati.

Dario Njavro/HTV

Koliko su članovi žirija oduševljeni i sretni kada ih netko izvedbom navede da pritisnu tipku „Moj glas“, toliko im teško pada kada se to ne dogodi, pogotovo kada je riječ o onima koji su svoju priliku tražili i prošle sezone. To su Korčulanka Neli Gorgijevska Šestanović i Splićanka Lana Ćebo. Mentori su primijetili napredak, ali ipak je nedostajalo još malo uvjerljivosti kako bi ih navele da im se okrenu. Pale su i prve suze ove sezone. Lanu su svladale emocije i zaplakala je, a mentori su je zajednički utješiti zagrljajem.

Svoju sreću u povratku na glazbenu scenu u The Voiceu je pokušao potražiti i Daniel Beni. Svojedobno je sa svojim bendom Teens osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača. Nažalost, nedostajalo je samo malo “iskre” u izvedbi da se mentori okrenu. Imali su dojam da nije pokazao sve što može, kao da se štedio.  Prepoznali su ga tek kada su im se okrenuli stolci.  Mentori su se prisjetili kako su i oni više puta u karijeri naišli na odbijenice, te su kandidate potaknuli da i dalje ustraju i rade na sebi.

Dario Njavro/HTV

Nakon druge emisije audicija Jacques ima troje natjecatelja u timu. To su Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

Indira u timu ima petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić.

Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja u timu. Tonyjev tim čine Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić.

 U Ivanovu timu su Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...