Obavijesti

Show

Pogledajte kakvo iznenađenje Splićanima priprema Ivan Zak

Pogledajte kakvo iznenađenje Splićanima priprema Ivan Zak
4

U splitskoj Vanilli, Zak je posljednji put nastupao prije dvije godine, a publika željna njegovih pjesama plesala je i zabavljala se do jutra uz hitove s njegova posljednjeg albuma 'Usne varane'

VIDEO

Ivan Volarić Zak se ovog petka, 1. prosinca vraća u Split i to u klub Vanilla. Nakon spektakularnog otvorenja bajkovita Adventa u Zadru 24. studenog i koncerta za pamćenje u dubrovačkom klubu Revelin večer kasnije, Zak nastavlja svoju turneju po Jadranu kao da je vrhunac ljetne sezone. 

U splitskoj Vanilli, Zak je posljednji put nastupao prije dvije godine, a publika željna njegovih pjesama plesala je i zabavljala se do jutra uz hitove s njegova posljednjeg albuma 'Usne varane'. 

Taj je album izašao prije dvije godine, a za njega je Zak zbog odlične prodaje dobio Srebrnu i Zlatnu ploču. I struka je prepoznala njegov neosporni talent i rad dodijelivši mu Platinasti forte za iznimno velik broj prodanih nosača zvuka. 

Kantautor trenutačno priprema novi album, a za splitsku publiku u Vanilli priprema ekskluzivnu poslasticu. Za svoje obožavatelje u petak će premijerno izvesti pjesmu, kojoj još nije dao ime, a naći će se na njegovu novom albumu.

- Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraže od one mojih obožavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon što izbacim novu pjesmu da vidim hoće li postati hitom. Kroz svaku autorsku pjesmu pokušavam udovoljiti željama publike, ali i ostati dosljedan i vjeran sebi. Mislim da je to ono što publika najviše voli u mojim pjesmama i tu nastaje taj magičan spoj - rekao je Zak. 

Dodao je da se posebno veseli odlasku u Split jer Jaskanac s majčine strane vuče korijene iz Dalmacije. U gradu pod Marjanom Ivan uvijek rado popije kavu s rođacima, koje dugo nije vidio. 

Na pitanje koji mu je koncert u Splitu, ostao u najboljem sjećanju, Volarić pomalo diplomatski kaže:

- Između splitske publike i mene uvijek vlada izvrsna energija i teško mi je izdvojiti bilo koji koncert, svi su mi ostali u divnom sjećanju. Splićani prepoznaju dobru pjesmu i zabavu te uvijek super reagiraju.

Glazbenik će Novu godinu dočekati s publikom na glavnom koprivničkom Zrinskom trgu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze