Obavijesti

Show

Komentari 2

Jaggerov život: Od siromašnog studenta do 'kralja rock'n'rolla'

Jaggerov život: Od siromašnog studenta do 'kralja rock'n'rolla'
18

U privatnom životu fleksibilan je kao i dok pleše na pozornici, a trenutno je u vezi s dvije žene. Jedna je od njega mlađa 53 godine, a druga je ipak malo starija. Između njih je 'samo' 43 godine razlike

VIDEO

Karizmatični roker i frontmen benda 'The Rolling Stones' ima sedam desetljeća života iza sebe te se može reći da se svega i 'naživio'. Pjevač Mick Jagger (75) navodno je imao više od 4000 partnera. Ženskih i muških, nekada i više osoba različitog spola istovremeno, a on i dalje broji. 

 

Happy birthday Mick Jagger #mick#jagger#mickjagger#rollingstones#happybirthday

A post shared by slitzy snake (@slitzy_snake) on

U privatnom životu fleksibilan je kao i dok pleše na pozornici, a trenutno je u vezi s dvije žene. Jedna je od njega mlađa 53 godine, a druga je ipak malo starija. Između njih je 'samo' 43 godine razlike. Unatoč mnogobrojnim ljubavnim vezama s atraktivnim i mladim ženama, jedne se uvijek rado sjeća te stalno objavljuje njezine fotke na društvenim mrežama. 

Chrissie Shrimpton (73)

Bivši engleski model, Chrissie, Jaggera je upoznala još na početku njegove karijere. Prohodali su 1963. kada je pjevač bio siromašni londonski student koji je zarađivao pjevajući po klubovima. Njihova veza trajala je tri godine, čak su se i zaručili, ali 1966. Jagger se počeo viđati s drugom ženom iza Chrissynih leđa. 

 

Chrissie Shrimpton in #navajojewelry, 1965.

A post shared by Babes of The Rolling Stones💋 (@stonesgirls) on

- Vjerovala sam da ćemo zauvijek biti zajedno. Nisam htjela biti djevojka rokera. Htjela sam roditi djecu i biti normalna - rekla je Chrissie u jednom intervjuu. Nakon prekida s rokerom pokušala si je oduzeti život, ali u tome nije uspjela. Udala se te rodila dvoje djece.

Marianne Faithfull (71)

Pjevačica s kojom je Mick prevario svoju zaručnicu Chrissie. Za vrijeme afere s Jaggerom bila je u braku sa suprugom s kojim je dobila sina. Nedugo nakon što je rodila, rastala se od supruga i ostavila dijete kako bi bila s Mickom. Dok su bili zajedno predala se drogi i alkoholu, a nakon prekida 1970. postala je beskućnica.

- Ovisnici i narkomani pomogli su mi da preživim na ulici, tada sam shvatila da su ljudi predivna stvorenja - objasnila je pjevačica koja je prekinula s Jaggerom jer ju je prevario s djevojkom najboljeg prijatelja i gitarista, Keitha Richardsa (74). No, nije mu ostala dužna. Osvetila mu se tako da je odvukla Keitha u krevet i tako izravnala račune.

Anita Pallenberg (6. travnja 1942. - 13. lipnja 2017.)

'Muza Rolling Stonesa', njemačko-talijanska glumica koja je bila u vezi s trojicom članova benda. Prvo je bila s instrumentalistom Brianom Jonesom. Nakon njega je bila u vezi s gitaristom Keithom više od 12 godina, s kojim je dobila troje djece. Na kraju je završila u aferi s frontmenom Jaggerom.

 

. . . #anitapallenberg #keithrichards #rollingstones

A post shared by For Anita. + Fanpage. (@anita.pallenberg) on

- Nikada nisam bila s Mickom, Keith i ja smo se rastali jer nismo mogli normalno odgajati djecu - demantirala je aferu, ali Keith je u autobiografiji izjavio kako je njezina veza s Jaggerom istinita. 'Šesta članica benda' preminula je u lipnju prošle godine.

 

#AnitaPallenberg 💔 #MickJagger

A post shared by Ingrid 🖤💙👀👄👅💨🖤💙 (@ingy_8888) on

Marsha Hunt (72)

Američka glumica upoznala je Jaggera 1969. godine kada je s njim imala aferu. Ostala je trudna i rodila je njegovo prvo dijete, kćer Karis Jagger (47). Navodno je s njim bila zbog novca. Kada je ostala trudna, rekla mu je da će se sama pobrinuti za dijete. Nakon poroda tužila je pjevača kako bi joj plaćao alimentaciju.

 

Marsha Hunt photographed by Araldo di Crollalanza in 1968 #marshahunt #vintagefashion

A post shared by The Indigenous Woman (@theindigenouswoman) on

- Da, prodala sam njegova ljubavna pisma za više od milijun kuna - priznala je u intervjuu Marsha koja trenutno živi sama u Francuskoj. Također tvrdi da je pjesma 'Brown Sugar' posvećena njoj. 

Bianca Jagger (73)

Bianca Pérez-Mora Macias, djevojka iz Nikaragve upoznala je rokera na jednom after partyju nakon koncerta Rolling Stonesa 1970. godine. Nakon samo šest mjeseci, par je odlučio ozakoniti svoju vezu kada su saznali da je Bianca trudna. 1971. rodila je Jaggerovu drugu kćer, Jade Jagger (46). 

 

Bianca Jagger Polaroid by Andy Warhol

A post shared by Vintage Daily (@loverofthepast) on

- Moj brak je završio na dan našeg vjenčanja - rekla je Bianca nakon što je 1978. podnijela zahtjev za razvod kada je njezin suprug bio s ljubavnicom Jerry Hall (62). 

 

Mick and Bianca, 1974 💕 #mickjagger #biancajagger #1974 #70s #1970s

A post shared by Groovy 70's 🍒 (@seventies_starlet) on

Carla Bruni (50)

Talijanski model i pjevačica nije mogla odoljeti Mickovom šarmu. Iako je tada bila u vezi, Jagger ju je ipak uspio oboriti s nogu. Prevarila je dečka s rokerskom legendom.

- Mislila sam kako ga nikada neću uspjeti preboljeti - priznala je kada ju je Jagger munjevitom brzinom ostavio zbog Jerry Hall. 

Jerry Hall (46)

Visoka i vitka, porijeklom iz Teksasa, model Jerry rodila je Jaggeru četvero djece. Sinove Jamesa (32) i Gabriela (20) te dvije kćeri, Elizabeth (34) i Georgia May (26). Vjenčali su se 1990. na Baliju. 

- On voli svoju djecu, pomagao im je oko školskih zadataka i zadaća,  uvijek ih je vodio u šetnju ili neku avanturu u prirodi - priznala je Jerry kako možda nije bio dobar suprug, ali zato je bio brižan otac.

Luciana Gimenez (48)

Dok je još bio u braku s Jerry Hall vodio je tajni ljubavni život s brazilskim modelom Lucianom. 1999. rodila je njihovog sina Lucasa (18) i istog trenutka prekinula svoju avanturu s Jaggerom.

- Lucas i njegov otac su vrlo bliski, jako se vole, a oko njegovog odgoja se uvijek posavjetujem s Mickom - rekla je Luciana koja se nakon Jaggera udala za Marcela de Carvalha (56) s kojim ima još jednog sina, Lorenza (7). 

L'Wren Scott (28. travnja 1964. - 17. ožujka 2014.)

Modna dizajnerica, koja je bila višnja od pjevača 15 centimetara, zarobila je Jaggerovo srce na 13 godina, do dana kada si je oduzela vlastiti život 2014. godine, zbog navodnih financijskih problema koje je njezino poduzeće u to vrijeme imalo.

Mick je tada bio na turneji s bendom. Čim je čuo što se dogodilo, doletio je iz Australije prvim letom. L'Wren je svu svoju imovinu ostavila pjevaču.  

- Sjećam te se na tvoj rođendan draga L'Wren - napisao je na društvenoj mreži Mick koji njezine fotografije vrlo  često objavljuje. Iako je s njom bio najduže, nisu imali djece.

 

Happy birthday L'Wren. MJ

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Melanie Hamrick (31)

Prvi puta su se sreli 2014., malo prije nego što si je L'Wren oduzela život. Isprva su bili prijatelji, a onda je Melanie ostala trudna. 

- Iznenađeni smo, ali sretni -rekli su tada za medije i 2016. Jagger je postao ponosni otac svojeg osmog djeteta, Deverauxa Octaviana Basila (1). Nikada nisu živjeli zajedno, već tek povremeno odu na spoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama