Obavijesti

Show

Komentari 15

Jamie bila ovisna o tabletama, s tatom šmrkala, a sad je čista

Jamie bila ovisna o tabletama, s tatom šmrkala, a sad je čista
10

Želim otići u mirovinu dok sam još zgodna i mlada. Genetika mi nije dobra pa neću biti lijepa kad ostarim, rekla je Jamie 2010. godine, ali i dalje se aktivno bavi glumačkim poslom

VIDEO

Ne želim se nadmetati s mlađim kolegicama za filmske uloge, a plastične operacije kojima bih se pomladila ne padaju mi na pamet. Vidjela sam mnoge koji su se 'oteli kontroli' u pokušajima da vrate vrijeme pa sad izgledaju kao čudovišta, kaže Jamie Lee Curtis, koja i deset godina nakon ove izjave ne posustaje. Danas slavi 61. rođendan, a i dalje je aktivna u filmskom svijetu, iako je svojedobno rekla da želi završiti karijeru dok je još mlada. 

USA - "Knives Out" Premiere - Westwood

- Želim otići u mirovinu dok sam još zgodna i mlada. Genetika mi nije dobra pa neću biti lijepa kad ostarim - rekla je Jamie 2010. godine. Često se pojavljuje u raznim emisijama, kao i što daje intervjue za novine. Dugo je godina bila ovisnica o tabletama, o čemu je uvijek otvoreno pričala.

- Njima sam ubijala fizičku i psihičku bol, a one su skoro ubile mene - kazala je jednom prilikom. Već 20 godina je 'čista'. 

The 76th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Nedavno je šokirala javnost kad je za magazin Variety rekla da se jednom drogirala zajedno sa svojim ocem, slavnim glumcem Tonyjem Curtisom. 

- Znala sam da moj tata ima problem jer sam ga i ja imala pa smo počeli dijeliti drogu. Bilo je vremena kad sam bila jedino dijete koje je pričalo s njim, a imala šestero braće i sestara. Sad ih imam pet jer se moj brat Nicholas predozirao heroinom kad mu je bila 21 godina - ispričala je Jamie, prenosi People

Filmfest Hamburg: Premiere "Halloween"

Jamie je prvenstveno bila ovisna o Vicodinu, ali kaže da se uvijek mogla kontrolirati.

- Nikada nisam uzimala alkohol i tablete dok sam radila. Nikada se nisam drogirala prije 17 sati, nikada nisam uzela tablete u 10 sati ujutro. Radila sam to u kasno poslijepodne ili predvečer, osjećala sam se kao da sam ušla u toplu kupku od opijata - ispričala je Jamie.

Prekretnica u njezinom životu bila je kad je uzela pet Vicodina s čašom vina, a prijateljica joj je rekla: "Misliš da si fenomenalna, a zapravo si mrtva". Tad je Jamie shvatila da mora prestati, iako je koristila Vicodin deset godina. Napisala je i kolumnu na tu temu.

- Svojedobno nisam mogla živjeti bez tableta protiv bolova. Sve je počelo bezazleno, poslije manjeg kozmetičkog zahvata, a pretvorilo se u pakao. Lijekove sam gutala kao da su obični bomboni. Pravo je čudo što sam danas uopće živa - napisala je prije tri godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...