Obavijesti

Show

Komentari 58

Jana poludjela zbog Hane: Boli me briga za tebe i tvoju slavu...

Jana poludjela zbog Hane: Boli me briga za tebe i tvoju slavu...
6

Ona je poput mimoze. Misli da će ju život maziti, ali to ne ide tako. Imam potrebe uzeti Hanu za ruke i noge i vratit ju tamo gdje pripada. Goran je dobar. On ima mozga, komentirao je Zvonimir Vrdoljak (29) iz Splita

VIDEO

Kako me možeš doći buditi. Goranu ne dam da me budi. Deru se i ne mogu spavati. Grozno mi je. Izgledam li kao idiot?, rekla je Hana koja nije oka sklopila zbog buke i dodala kako je svoje cimere trebala gađati s nekim predmetom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ostalim stanarima nije se svidjelo Hanino ponašanje niti to što su se Goran Jurenec (39) i Hana Rodić (21) vratili u kuću. 

- Ona je poput mimoze. Misli da će ju život maziti, ali to ne ide tako. Imam potrebe uzeti Hanu za ruke i noge i vratit ju tamo gdje pripada. Goran je dobar. On ima mozga - komentirao je Zvonimir Vrdoljak (29) iz Splita koji je u vezi s Mateom šest godina.

Izgleda kako Zvonimir nije jedini koji je na ratnoj nozi s Hanom. Naime, ponovno se zamjerila i Jani koja je ovaj put 'izgubila živce'. 

- Boli me k* za tebe, ne zanima me što si ti slavna - rekla je Jana Hani. 'Mislim da je to žena koja je ljubomorna jer ona za godina koje ima nije uspjela napraviti ono što sam ja sa svojih malo godina - odgovorila joj je Hana. 

Bada i Toca ispričali su svoju tešku životnu priču kako su jedno drugome pomagali i u najtežim trenucima u životu, odnosno kada je ona završila u invalidskim kolicima.

- Bio je u biti jak sudar, ja sam razbila šajbu glavom, ali se i kičma rastresla u tom torakalnom dijelu. Bila sam jedan period u kolicima i tada se Toca brinuo za mene. Znala sam tada da je on onaj pravi. I u dobru i u zlu - ispričala je Bada. 

Krenuo je i izazov koji je sve natjecatelje okrenuti 'naglavačke'. Naime, krenuo je prvi zajednički zadatak koji vodi parove u eliminaciju. Zadatak je na prvu izgledao jednostavan - napraviti smjesu za palačinke. Ipak, odlučili su malo zakomplicirati. Parovi su morali napraviti smjesu, ali naopačke. 

Nakon prvog izazova u eliminacije su otišla dva para s najlošijim rezultatom, Bada i Toca i Matea i Luka. 

Ostali stanari najviše glasova su dali Matei i Luki koji su trebali napustiti kuću. Enis je ipak odlučio kako u ovom ciklusu nitko ne napušta kuću jer je još uvijek prerano. Ovakva odluka naljutila je ostale stanare. 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…