Show

Komentari 54

Janicu je obišla majka Marica: Oskarovo ime osvanulo na zidu

Janicu je obišla majka Marica: Oskarovo ime osvanulo na zidu

U hodniku ispred rađaone, tamo gdje su inače očevi u slatkom iščekivanju, na zidu ispisano je Oskarovo ime, kojeg nije bilo do prije nekoliko dana

Prava zabava za ljubitelje skijanja počela je danas na Sljemenu. I dok je većina otišla gledati utrku ‘Snježna kraljica’, naša kraljica Janica Kostelić još je u bolnici u zagrebačkoj Petrovoj. Danas slavi svoj 37. rođendan pa se nagađalo kako bi iz rodilišta sa sinom Oskarom mogla izaći upravo danas. 

U posjetu joj je i jutros došla majka Marica, ne obazirući se na znatiželjne poglede oko sebe. Ubrzala je korak i pohitala kćeri u sobu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uživamo u prinovi koju smo dobili. Sretni smo - kratka je bila Janičina majka.

Na zidu hodnika ispred rađaone, tamo gdje su inače očevi u slatkom iščekivanju, bilo je ispisano Oskarovo ime, kojeg nije bilo do prije nekoliko dana. 

- Tu smo se i mi potpisali. Nekako smo htjeli ostaviti trag. Ne bih to nazvala uništavanjem imovine jer je zid već bilo cijeli išaran - našalila se jedna trudnica. 

Kako nam pričaju medicinske sestre, Janica je vrlo dobra pacijentica.

- Nema neke prohtjeve kakve su znale imati druge trudnice. Želi imati jednak tretman kao i ostali, uopće se ne ističe - pojasnile su. 

Podsjetimo se, bivša skijašica dobila je najljepši poklon 1. siječnja. Sina Oskara rodila je u Petrovoj bolnici carskim rezom. Dječak je dug 48 centimetara i težak 2750  grama. 

- Sve je u redu prošlo - rekao je njezin brat Ivica Kostelić (39). 

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2019: Blizanci će upoznati ljubav života, a Rakove čeka veliko razočaranje

Najčitaniji članci