Show

Komentari 4

Janko pozirao s misterioznom djevojkom, zaželio sretnu novu

Janko pozirao s misterioznom djevojkom, zaželio sretnu novu

Popović Volarić i Petra na fotografiji djeluju poprilično blisko. Odmah po objavi fotografije, pratitelji su ih zatrpali čestitkama i komplimentima. Neki od njih protumačili su objavu fotografije objavom nove veze

Sretna nova, poručio je glumac Janko Popović Volarić (39) svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Čestitku je napisao uz objavljenu fotografiju s tamnokosom djevojkom Petrom Švađumović

POGLEDAJTE VIDEO:

Janko i Petra na fotografiji djeluju poprilično blisko. Odmah po objavi fotografije, pratitelji su ih zatrpali čestitkama i komplimentima. Neki od njih su objavu fotografije objavom nove veze glumca. 

Inače, njegova najpoznatija veza i zasad jedini brak, onaj je s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom (38). Veza je trajala dvije godine, a brak tri. Zajedno su snimali serije 'Ponos Ratkajevih', 'Obični ljudi' i 'Urota', a njihova ljubav otkrivena je nakon što su zajedno otišli na koncert. Vjenčali su se dan nakon Božića 2009. godine.

Brak je završio 2012., a tri godine nakon razvoda Janko je krio ljubavni život. Onda je priznao vezu s glumicom Tijanom Pečenčić. Iako se nisu prečesto pojavljivali zajedno u javnosti, Janko nije skrivao da ga je potpuno osvojila. Iako su jedno drugom bili podrška, veza nije preživjela. Janko i Tijana prekinuli su u travnju 2017., a presudili su im projektima bogati poslovni rasporedi te činjenica da su vezu održavali na daljinu.

Nakon Tijane, ljubio je 11 godina mlađu novinarku televizije N1 Mateu Dominiković. Veza nije imala dug vijek trajanja te su prekinuli nakon nekoliko mjeseci.

Inače, Janko je postao otac jako mlad, sa svega 18 godina, i na tu je ulogu najponosniji. Više puta je izjavio kako mu je sin David izrastao u poštenog čovjeka, a najvažnije mu je da mnogo razgovaraju, prolaze zajedno kroz važne životne situacije, odlaze u kino i na koncerte.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci