Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Janković: Kandidati moraju biti dorasli izazovu za 100.000 kn

Od kandidata se u ovoj fazi showa očekuje sposobnost kuhanja po receptu u kojem su navedene namirnice dok popis pripreme piše u natuknicama

Foto: RTL televizija
32 komentara

Osam parova je podijeljeno u dva tima, koje vode prijateljice Andrea i Barbara te par Nikolina i Otto nakon što su prošlog tjedna prikupili najviše bodova. Budući da je iza kandidata polovica sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', od njih se očekuje sposobnost kuhanja po receptu u kojem su navedene samo namirnice, dok popis pripreme piše u natuknicama. Kandidati će takav zadatak dobiti u ovoj epizodi, kada će vođe timova podijeliti kuverte na kojima je napisan samo naziv jela.

Foto: RTL televizija

- Za 100.000 kn natjecatelji bi trebali biti dorasli ovom izazovu, budući da se uskoro prikazuje 50. epizoda. Nas u žiriju više apsolutno ništa ne zanima, kandidati moraju dokazati da su spremni, da žele i znaju kuhati - ističe Mate Janković koji u ovoj fazi showa očekuje samo odlična jela.

Foto: RTL televizija

Da je zadatak zanimljiv i poprilično težak, dokazuje i napetost među kandidatima. Dok vođe tima 'Ribice', Andrea i Barbara, kalkuliraju kome će dati koju kuvertu, Nikolina i Otto sebi ostavljaju onu za koju smatraju da sadrži najteži recept, a Vjeko iz tima 'Zlatno prase' je uvjeren da se među receptima krije zamka.

Foto: RTL televizija

- Ma, je li ovo zamka? Imam čudnu smjesu kojom punim meso. Ima u receptu šema, prevara! Svašta se događa na setu, u tim receptima je uvijek neka caka - kaže Vjeko koji ne vjeruje žiriju kada mu kaže da su recepti točni, samo što 'nisu objašnjeni u tančine'.

Foto: RTL televizija

Hoće li natjecatelji profitirati od kalkuliranja i hoće li Vjeko naći 'zamku', doznat ćemo večeras u 21:05 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Naši partneri pišu
Message