Obavijesti

Show

Komentari 30

Jasmin Stavros: 'S Mojsijevim štapom osvajam vrh Japetić'

Jasmin Stavros: 'S Mojsijevim štapom osvajam vrh Japetić'
1

Nakon gaža najbolje sam se opuštao sa suprugom planinareći Japetićem, koji je najviši vrh Samoborskoga gorja. Hodali smo s dva štapa poput Mojsijevih, kaže Stavros

VIDEO

Kuću okruženu brdima i pašnjacima u Jastrebarskom pjevač je odabrao jer je u blizini godinama servisirao svoj auto. Svaki put gledajući u klet u kojoj danas stanuje pomislio je kako bi bilo lijepo tamo živjeti.

- Čim mi je automehaničar rekao da se prodaje ta klet, kupio sam je i uredio za stanovanje. Nakon gaža vikendom najbolje sam se opuštao sa suprugom Žarkom planinareći Japetićem, koji je s 879 m najviši vrh Samoborskoga gorja. Hodali smo s dva štapa poput Mojsijevih, koje smo donijeli iz Svete Zemlje - kaže Jasmin Stavros (61). Dodaje da se preporodio otkad se preselio iz Zagreba. Svaki dan ustaje oko devet, igra tenis i sa suprugom šeta šumama ili vozi bicikl i trči.

- Svaku večer Žarka i ja šetamo do obližnjeg sela, izmolimo krunicu i vratimo se doma. Imamo u blizini dvije crkve, a često odemo i u Kotare na misu, 15-ak kilometara prema Samoborskom gorju - kaže pjevač. U Jastrebarskom mu nikad nije dosadno. U svom vrtu bere šljive, jabuke, zalijeva povrće i travu te sakuplja orahe.

- Sad smo u šumi brali medvjeđi luk. Ne kupujemo jagode nego ubiremo one slađe, šumske. I aroniju beremo u šumi. Žena voli sakupljati začinske trave, a u vrtu smo posadili paradajz, krastavac, krumpir, kupus te imamo voćnjak pun jabuka i šljiva. Imamo svoj jabučni ocat, radimo marmeladu i prirodni sok. Jedemo domaću janjetinu jer susjed uzgaja ovce, pa od njega uzimamo i domaći sir - rekao je Stavros. 

Prisjetio se da su ga susjedi kad se doselio gledali kao zvijezdu. Obraćali su mu se s 'vi', a njemu je to, kaže, smetalo. Htio je normalne, dobrosusjedske odnose. Sad zajedno roštiljaju i pjevaju njegove najveće hitove 'Umoran sam' i 'Kad se prijatelji rastaju'. Kad se poželi razgovora, ode u obližnji klub koji naziva kulturnim centrom jer se svi glazbenici u njemu okupljaju.

- Tu sretnem sve koji su mi važni. Barabe, Ivana Zaka i Zrinka Tutića - zaključio je Stavros i dodao: 'Oko mene je mir, zdravo se hranim i bavim sportom'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama