Obavijesti

Show

Komentari 7

Josipa se ozlijedila: 'Osjećam se jadno jer ne pomažem timu'

Josipa se ozlijedila: 'Osjećam se jadno jer ne pomažem timu'
3

Crveni je osmi put zaredom odnio pobjedu nad plavim timom. Kad su se vratili u kuću, Biserka je pročitala pismo koje su dobili od Sanje i Marija te je prema uputama pustila videoporuke za svakog kandidata...

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su komentirali da će biti teško proći izazov s obzirom na to da su mnogi ozlijeđeni.

Josipa je kod liječnika doznala kako su joj istegnuti ligamenti, ali da ništa nije puknulo, no mora mirovati pet do osam dana. 'Osjećam se jadno jer neću moći pomoći svome timu', komentirala je Josipa. Također, u plavom su timu ozlijeđeni Josip i Nina pa su svi komentirali kako je neizvjesno tko će pobijediti.

Oba su se tima zaputila u dom košarke Cedevita, gdje im je trener Ivica Blažević, trener u KK Cedevita, objasnio pravila po kojima će igrati tzv. street ball, odnosno uličnu košarku, ali 3 na 3 po pet minuta. Pobjednik je onaj koji da više koševa. U izazovu nisu sudjelovali Nina, Petar, Josipa i Baro jer su ozlijeđeni.

Irena se odlučila dobrovoljno povući iz izazova jer je rekla da je boli kralježnica od 'twerkanja' s navijačicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad je počela utakmica, plavi je tim zaključio kako crveni igraju puno agresivnije od njih, no bez obzira na to - nisu se dali sputati. U prvom poluvremenu crveni je tim vodio 7:0 protiv plavog tima, no s obzirom na to da je crveni tim ispunio kvotu od pet faula, sudac je donio odluku kako je svaki idući faul slobodno bacanje.

Crveni je tim na kraju pobijedio 17:3 i tako osmi put zaredom odnio pobjedu nad plavim timom. No tu nije bio kraj. Došao je red na slobodna bacanja pobjedničkog tima. Svako bacanje donosi pola kilograma i ako sve troje pogodi koš, imaju tri kilograma prednosti na vaganju. Biserka nije pogodila koš, a Miro također nije imao sreće, i to dvaput, kao ni Domagoj pa će na vaganju biti ravnopravni s plavim timom.

Miro je kao igrač utakmice dobio na dar dres Cedevite sa svojim imenom i potpisima svih košarkaša Cedevite, a tim je dobio na uporabu korištenje toplih bazena za opuštanje mišića.

Kad su se vratili u kuću, Biserka je pročitala pismo koje su dobili od Sanje i Marija te je prema uputama pustila videoporuke za svakog kandidata. Sve ih je to razgalilo, pa su zaplakali i Alen i Miro, ali i Domagoj i Josipa kad su vidjeli poruke od svojih najbližih.

 Stiglo je vrijeme za last chance trening, a kandidate je dočekalo pismo u kojem je pisalo da moraju pomoći jedni drugima prije vaganja. Miro je tako morao motivirati plavi tim, a nakon zagrijavanja vraća se u svoj tim. Isti je zadatak dočekao i Alena, koji je morao otići u crveni tim i odraditi s njima trening.

Dok je plavi tim negodovao kad su ugledali Miru, Alen je od crvenog tima dobio pljesak. No Miro ih je iznenadio kad je obukao plavu majicu pa su se ipak malo smekšali.

Domagoj je poslije treninga komentirao s Irenom da bi rado izašao iz kuće jer se Miro, Baro, Biba i Josipa prema njemu ne odnose kako treba. 'Zamjera

Hoće li tome biti tako, gledatelji će doznati već sutra od 21 sat na RTL-u.

'KAŽNJAVALA SAM SE SVAKI DAN': Slavna glumica progovorila o borbi s bolesti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...