Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Jason Momoa obrijao je bradu: 'Sada više ništa nema smisla'

Jason je upravo obrijao bradu i sad više ništa nema smisla u svijetu, komentirali su obožavatelji, ali nemaju svi isto mišljenje. 'S bradom ili bez, ne mijenja činjenicu da je Jason fantastično ljudsko biće', rekli su

Foto: Pixsell/Screenshot
3 komentara

Glumac Jason Momoa (39), poznat kao Khal Drogo u seriji 'Igra prijestolja', odlučio se riješiti karakteristike po kojoj ga mnogi prepoznaju - brade. Glumac od 2012. njeguje prepoznatljivu bradu, a u siječnju je proglašen najljepšim muškarcem na svijetu prema listi koju od 1990. godine sastavlja filmski kritičar TC Candler. Te liste se temelje na prijedlozima javnosti.

- Brijem ovu zvijer, vrijeme je za promjene - najavio je Jason.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vrijeme je za promjena na bolje, za moju djecu, vašu djecu, cijeli svijet. Napravimo zajedno pozitivne promjene za dobrobit naše planete. Očistimo oceane i zemlju. Pridružite mi se u ovom putovanju. Prijeđimo na razgradivi aluminij - objasnio je Momoa.

Foto: Screenshot/youtube

No iako je imao drukčije namjere i htio je osvijestiti ljude da je ekologija bitna, obožavatelji su ipak najviše pažnje posvetili njegovom golobradom licu.

- Jason je upravo obrijao bradu i sad više ništa nema smisla u svijetu - komentirali su obožavatelji, ali nemaju svi isto mišljenje. 

Foto: Screenshot/youtube

- S bradom ili bez, ne mijenja činjenicu da je Jason fantastično ljudsko biće - hvalili su glumca. ,

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message