Show

Komentari 0

Javila se još jedna Mansonova žrtva: 'Mislila sam da će me ubiti, preživjela sam čudovište'

Javila se još jedna Mansonova žrtva: 'Mislila sam da će me ubiti, preživjela sam čudovište'

Smithline je jedna od petnaest žena koje su Marilyna Mansona proteklih mjeseci optužile za zlostavljanje, glasnogovornik pjevača je demantirao sve optužbe

Manekenka Ashley Morgan Smithline (36) u svom prvom intervju za magazin People, otkako je u veljači u objavi na Instagramu imenovala Mansona kao svog zlostavljača, nazvala je svog bivšeg partnera 'čudovištem'.

POGLEDAJTE VIDEO:

On je u veljači optužbe glumica Esme Bianco, Evan Rachel Wood i mnogih drugih nazvao užasnim 'iskrivljavanjem stvarnosti'.

Manekenka tvrdi da ju je pjevač nebrojeno puta tijekom dvije godine njihove veze silovao, grizao, šibao, rezao nožem ukrašenim svastikom i gurao joj šaku u usta tijekom seksa. Kažnjavao bi je zatvarajući je u staklenu kutiju - 'sobu za zločeste djevojke', kad god bi ga naljutila.

- U njoj sam završila stotinu, pa i više puta zbog najbanalnijih razloga kao kad bih zaspala tisućiti put preslušavajući njegovu pjesmu - priznaje Ashley.

- Toliko je netočnosti da ne znamo odakle početi. Ta veza, ako se o vezi uopće može govoriti, trajala je manje od tjedan dana, a sve je u njoj rađeno uz obostrani pristanak partnera - izjavio je pjevačev glasnogovornik.

Smithline i Manson upoznali su se tijekom ljeta 2010. dok se ona bavila manekenstvom u Aziji. Manson ju je kontaktirao zbog glumačke uloge u filmu. Uzbuđeni zbog potencijalne uloge, počela je čavrljati sa Masonom. Tvrdi da ju je privukao svojom briljantnom inteligencijom.

- Razgovarali smo o Nabokovu i Tolstoju i stranim filmovima, a ne na pretenciozan način već na  način da stvarno cijenimo umjetnost i književnost - objasnila je manekenka.

Pjevač ju je ubrzo počeo obasipati porukama u svako doba dana i noći, jer su stvari počele 'polako postajati sve invazivnije'. Pjevač je od manekenke koja je židovskog porijekla tražio da mu sa svojih putovanja donese nacističke memorabilije, noževe, bičeve i razne druge vrste oružja.

- Pritom se držao kao da je to neka naša interna šala, ali mi je bilo jasno da će mi jako zamjeriti ako ga ne poslušam - prisjeća se ona.

Ashley se 2010. preselila u njegov stan u Zapadnom Hollywoodu: 'Osjećala sam se kao da sam ušla u mračni frižider - bilo je hladno, svi zidovi su bili obojeni u crno, a prozori su bili zastrti crnim zavjesama'.

Zlostavljanje je započelo na snimanju, kada ju je bičem ošinuo po  golim leđima dok je ležala na njegovom krevetu. Kad bi prozori bili zamračeni, Manson bi joj lagao o dobu dana i prisiljavao je da nastavi raditi do ranih jutarnjih sati.
Nakon toga je fizičko nasilje postalo seksualno. Jedno jutro se probudila vrišteći dok je Manson u nju penetrirao, a njoj su ruke bile svezane. Tada ju je prvi put silovao. 

- Stalno mi je govorio: Ne možeš silovati nekoga u koga si zaljubljen - kaže ona.

Manson bi joj rezao kožu na rebrima i jednom joj urezao svoje inicijale nožem na bedro, gdje i danas ima ožiljak.

-Isprao mi je mozak i zbog toga se osjećam odvratno - rekla je Ashley.

U jednom trenutku sam ga pitala: 'Želiš li da se ubijem? Želiš li da se samo ubijem?' - prisjeća se manekenka.

Njezin proces oporavka je započeo u rujnu 2020. godine kada se sastala s Woodom, Biancom i nekolicinom drugih Mansonovih žrtava. 

 - Tek nakon što smo sve skupa podijelile svoja iskustva uspjela sam nadvladati svoje osjećaje krivnje i srama za užase koje sam proživjela -  kaže Smithline

Razlog zašto je izašla u javnost je taj jer ne želi da se ijedna žena od njegove ruke ponovno strada.
Danas pati od PTSP-a, ali za Ashley je jedno jasno:  'Nisam žrtva. Ja sam uspjela  preživjeti.'

Najčitaniji članci