Obavijesti

Show

Javila se još jedna Mansonova žrtva: 'Mislila sam da će me ubiti, preživjela sam čudovište'

Javila se još jedna Mansonova žrtva: 'Mislila sam da će me ubiti, preživjela sam čudovište'
5

Smithline je jedna od petnaest žena koje su Marilyna Mansona proteklih mjeseci optužile za zlostavljanje, glasnogovornik pjevača je demantirao sve optužbe

VIDEO

Manekenka Ashley Morgan Smithline (36) u svom prvom intervju za magazin People, otkako je u veljači u objavi na Instagramu imenovala Mansona kao svog zlostavljača, nazvala je svog bivšeg partnera 'čudovištem'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glumice i napadi 01:25

On je u veljači optužbe glumica Esme Bianco, Evan Rachel Wood i mnogih drugih nazvao užasnim 'iskrivljavanjem stvarnosti'.

Glumica iz 'Igre prijestolja' o Mansonu: Vezao me i udarao bičem. Bila sam kao zatvorenik
Glumica iz 'Igre prijestolja' o Mansonu: Vezao me i udarao bičem. Bila sam kao zatvorenik

Manekenka tvrdi da ju je pjevač nebrojeno puta tijekom dvije godine njihove veze silovao, grizao, šibao, rezao nožem ukrašenim svastikom i gurao joj šaku u usta tijekom seksa. Kažnjavao bi je zatvarajući je u staklenu kutiju - 'sobu za zločeste djevojke', kad god bi ga naljutila.

- U njoj sam završila stotinu, pa i više puta zbog najbanalnijih razloga kao kad bih zaspala tisućiti put preslušavajući njegovu pjesmu - priznaje Ashley.

- Toliko je netočnosti da ne znamo odakle početi. Ta veza, ako se o vezi uopće može govoriti, trajala je manje od tjedan dana, a sve je u njoj rađeno uz obostrani pristanak partnera - izjavio je pjevačev glasnogovornik.

Odvjetnik Marilyna Mansona o optužbama glumice: Lažne su...
Odvjetnik Marilyna Mansona o optužbama glumice: Lažne su...

Smithline i Manson upoznali su se tijekom ljeta 2010. dok se ona bavila manekenstvom u Aziji. Manson ju je kontaktirao zbog glumačke uloge u filmu. Uzbuđeni zbog potencijalne uloge, počela je čavrljati sa Masonom. Tvrdi da ju je privukao svojom briljantnom inteligencijom.

- Razgovarali smo o Nabokovu i Tolstoju i stranim filmovima, a ne na pretenciozan način već na  način da stvarno cijenimo umjetnost i književnost - objasnila je manekenka.

Pjevač ju je ubrzo počeo obasipati porukama u svako doba dana i noći, jer su stvari počele 'polako postajati sve invazivnije'. Pjevač je od manekenke koja je židovskog porijekla tražio da mu sa svojih putovanja donese nacističke memorabilije, noževe, bičeve i razne druge vrste oružja.

- Pritom se držao kao da je to neka naša interna šala, ali mi je bilo jasno da će mi jako zamjeriti ako ga ne poslušam - prisjeća se ona.

Marilyn Manson signing session - London

Ashley se 2010. preselila u njegov stan u Zapadnom Hollywoodu: 'Osjećala sam se kao da sam ušla u mračni frižider - bilo je hladno, svi zidovi su bili obojeni u crno, a prozori su bili zastrti crnim zavjesama'.

Zlostavljanje je započelo na snimanju, kada ju je bičem ošinuo po  golim leđima dok je ležala na njegovom krevetu. Kad bi prozori bili zamračeni, Manson bi joj lagao o dobu dana i prisiljavao je da nastavi raditi do ranih jutarnjih sati.
Nakon toga je fizičko nasilje postalo seksualno. Jedno jutro se probudila vrišteći dok je Manson u nju penetrirao, a njoj su ruke bile svezane. Tada ju je prvi put silovao. 

24sata

- Stalno mi je govorio: Ne možeš silovati nekoga u koga si zaljubljen - kaže ona.

Istražuju Marilyna Mansona: Policija ispituje navodne žrtve
Istražuju Marilyna Mansona: Policija ispituje navodne žrtve

Manson bi joj rezao kožu na rebrima i jednom joj urezao svoje inicijale nožem na bedro, gdje i danas ima ožiljak.

-Isprao mi je mozak i zbog toga se osjećam odvratno - rekla je Ashley.

U jednom trenutku sam ga pitala: 'Želiš li da se ubijem? Želiš li da se samo ubijem?' - prisjeća se manekenka.

Njezin proces oporavka je započeo u rujnu 2020. godine kada se sastala s Woodom, Biancom i nekolicinom drugih Mansonovih žrtava. 

 - Tek nakon što smo sve skupa podijelile svoja iskustva uspjela sam nadvladati svoje osjećaje krivnje i srama za užase koje sam proživjela -  kaže Smithline

Razlog zašto je izašla u javnost je taj jer ne želi da se ijedna žena od njegove ruke ponovno strada.
Danas pati od PTSP-a, ali za Ashley je jedno jasno:  'Nisam žrtva. Ja sam uspjela  preživjeti.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...