Obavijesti

Show

Komentari 20

Javila se pjevačica narodnjaka uz koji je Ibrahimović izašao na binu Sanrema: Presretna sam!

Javila se pjevačica narodnjaka uz koji je Ibrahimović izašao na binu Sanrema: Presretna sam!
6

Nisam ni znala da sluša moju glazbu, ljudi, ovo je kruna moje karijere, ispričala je Nada Topčagić, koja pjeva pjesmu 'Jutro je', uz čije je zvukove slavni nogometaš izašao na pozornicu u Sanremu

U utorak je započeo 71. tradicionalni Festival talijanske kancone u Sanremu, a jedan od voditelja bio je nogometaš Zlatan Ibrahimović (39). Kada je izlazio na pozornicu, pratili su ga zvuci narodnjačkog hita 'Jutro je', kojeg pjeva Nada Topčagić (67). 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović pleše na narodnjake

Pokretanje videa ...

Pjevačica ne skriva oduševljenje da je upravo njezina pjesma svirala.

- Što da vam kažem, presretna sam. Nema tko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pjesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo - rekla je Nada Topčagić za Kurir

Dodaje kako nitko od glazbenika s ovih prostora nije ovakvo što doživio. Napominje i kako je imala priliku upoznati Ibrahimovića.

- Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i otada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju glazbu, ljudi, ovo je kruna moje karijere - ispričala je Nada. 

Sanremo, 71st Italian Song Festival, First Evening. Zlatan Ibrahimović