Obavijesti

Show

Komentari 86

Jay Tamaru pljeskao po guzi, a ona pokušavala sakriti celulit

Jay Tamaru pljeskao po guzi, a ona pokušavala sakriti celulit
5

Tamara Ecclestone navodno je sama platila oko 60 milijuna kuna za višednevno slavlje koje je obilježilo povraćanje pijanih gostiju po plaži i 'biseri' koje je Jay 'valjao'

VIDEO

U utorak su se vjenčali pred 150 najbližih prijatelja i članova obitelji u hotelu Grand, najluksuznijem na francuskoj rivijeri. Tamara Ecclestone (28) i Jay Rutland (31) tulumarili su na plaži ispred hotela cijelu srijedu. Plesalo se, pjevalo, pio se Tamarin omiljeni šampanjac Cristal, a mladenci su cijelo vrijeme pušili neke ružičaste smotuljke i smješkali se. 

Bogata nasljednica i bivši broker dobro su se zabavljali. Zajedno su plesali, a Jay je pokazao i koliko je snažan kad mu je Tamara sjela za vrat, a on ju je nosio po plaži i plesao. Nije mogao skinuti ruke sa svoje supruge i tijekom cijelog dana ju je pljeskao po guzi, a ona si je povlačila svilenu tuniku kako joj se ne bi vidio celulit. Nije uspjela u svojoj misiji i fotografi koji su snimali zabavu ulovili su i njenu izbrazdanu stražnjicu. 

Zavukla mu ruku u hlačice, on se smješkao

Potkraj dana mladenci su otplovili jahtom na kojoj će nastaviti s tulumarenjem dok će krstariti po rivijeri. Prije nego su se ukrcali na jahtu, Tamara je Jaya gurnula u vodu, a zatim i sama skočila. U plićaku su izmjenjivali nježnosti kao da ih nitko ne gleda. Kad ih je gliser doveo do jahte, vidjelo se da jedva čekaju da budu sami i da mogu uživati jedno u drugom. Dok su stajali na jahti, Tamara je Jayu gurnula ruku u hlačice, a on se samo zadovoljno smješkao.          

Sama je platila svadbu?

Iako se nagađalo da će cijeli trošak Tamarine svadbe podmiriti njen otac Bernie Ecclestone (82), nije bilo tako. Britanski Daily Mail piše da je bogata nasljednica sama dala oko 62 milijuna kuna kako bi financirala ekstravagantno slavlje koje strani mediji opisuju kao razmetanje i pretjerivanje u svakom smislu i pogledu. 

- Uistinu se divim svojoj supruzi. Tako je skromna i nenametljiva. Nikad ne ističe činjenicu da je bogata i novac joj uopće nije važan - rekao je Rutland te dodao da se u Tamaru nije zaljubio zbog njena bogatstva. Strani ga mediji ismijavaju zbog tog 'izljeva ljubavi'.

Više od 30 milijuna kuna samo za glazbu

Tamara je postala gospođa Rutland u vintage Vera Wang haljini s korzetom prekrivenim kristalima i šlepom dugim 30 metara. Prvi ples otplesali su na pjesmu 'Endless Love' Lionela Richieja koju je za 22 milijuna kuna otpjevala Mariah Carey. Mladencima je sat vremena svirao i Elton John te im posvetio svoju pjesmu 'Circle of Life'. On je navodno dobio 8,8 milijuna kuna za nastup.

Pijani povraćali po plaži i pokazivali stražnjice

- Jedino što je Tamaru živciralo, bilo je to što princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka Sarah nisu došle. Htjela je da na njenom vjenčanju iz bajke budu i članovi kraljevske obitelji - otkriva jedan od uzvanika i Tamarin bliski prijatelj. 

Kako to već biva, novcem se ne može kupiti stil i otmjenost pa je vjenčanje obilježilo i nekoliko ekscesa. Jayevi prijatelji, tvrdi jedan od gostiju, opili su se 'kao svinje' te si skidali hlačice i pokazivali stražnjice ostalima. Od silnog alkohola toliko im je pozlilo da su povraćali i rušili se po plaži.

Potpisao je predbračni ugovor

Nakon što su izmjenili zavjete, Jay je održao 15-minutni govor u kojem je hvalio svoju suprugu. Nazvao ju je otmjenom i skromnom te rekao kako je njegova najveća ljubav. Ona je za to vrijeme namještala skupocjenu haljinu. Uz vjenčanicu Vere Wang, nosila je vintage Versaceovu haljinu te tuniku koju su posebno za nju dizajnirali u modnoj kući Alexandera McQueena. 

Kako bi zaštitila svoje bogatstvo, Tamara je Jaya primorala da potpiše predbračni ugovor. On je, budući da je, kako sam kaže, ne voli samo zbog novca, pristao i potpisao. To znači samo da u slučaju rastave neće dobiti ni novčića od bogate nasljednice, no tako dugo dok je s njom, uživat će u svemu što ona ima. 

U pripremi svadbe Tamari su pomagale sestra Petra Ecclestone (24) i majka Slavica Ecclestone (55) koje su u hotel Grand stigle u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao