Obavijesti

Show

Komentari 281

Jedan dan u životu Severine: Kakav život vodi gospođa Kojić

Jedan dan u životu Severine: Kakav život vodi gospođa Kojić
8

REKONSTRUKCIJA DANA Severina se ne razlikuje nimalo od drugih savjesnih majki. Nakon što dječaku spremi doručak, poigra se s njim i odvede ga u vrtić, čekaju je brojne obveze

VIDEO

Imam sreću što mogu odrediti kad ću raditi, što većina žena, nažalost, ne može, izjavila je Severina nakon što je postala majka. Da bismo dočarali kako izgleda svakodnevica gospođe Kojić, napravili smo rekonstrukciju jednog njezinog dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:38

Najveća zvijezda Balkana rano ustaje. U 7.30 sati već je na nogama. Suprugu Igoru Kojiću, koji se preselio k njoj na zagrebački Kozjak, najljepša je prirodna. Pjevačica se ne skriva iza fasade šminke pa rado za brojne obožavatelje pozira čim se probudi.

Severina ustaje kad i njezin sin Aleksandar. U 8 sati sprema mu njegov omiljeni doručak, a brižna majka pazi da njezin mezimac uvijek pojede ekološki uzgojenu hranu, kao što su müsli od biožitarica sa sušenim nešpricanim voćem.

Naravno, Seve izbjegava industrijsko kravlje mlijeko, pa sinu nabavlja visokokvalitetno kozje. Nakon toga slijedi igra s dječakom, koji uživa u slaganju didaktičkih drvenih igračaka obojenih prirodnim bojama. U vrtić ga Seve i Igor vode oko 9 sati.

 

Maleni Aleksandar ide u privatni vrtić, gdje ima i bazen i slanu sobu, a djeca uče i engleski. Svojedobno se Severinin bivši partner Milan Popović bunio što ga je upisala u taj vrtić. Bivši partneri zbog toga su završili na sudu, a Seve se izborila da dječak ide u vrtić, koji je među najboljima u Zagrebu. Kad dječaka odvedu u vrtić, Seve i Igor otiđu u kafić i popiju kavu.

Poslije kave počinju Sevine dnevne obaveze. Ako ne snima ili nije na sastanku, Severina obavezno ide na trening. Nakon što je rodila, prvo je vježbala kod kuće i po dva puta na dan kako bi se vratila u formu. Sad joj je dovoljan jedan trening dnevno. Seve najradije otiđe u teretanu gdje, kako je svojedobno rekla, napravi po sto čučnjeva za savršene noge i guzu, što je njezin zaštitni znak.

Severinin mezimac Aleksandar iz vrtića se vraća oko 16.30 sati. Seve dotad obavi sve svoje obaveze koje ima. Ovisno o vremenu, idu u grad ili obližnji park.

Pjevačica u zgusnutom rasporedu ne izostavlja svoje najdraže prijatelje, koji su joj uz njezinu najužu obitelj, a to su sin Aleksandar, suprug Igor i mama Ana, najveća podrška. S njima se redovito nalazi nedjeljom kad su na ručku kod nje ili u nekom omiljenom restoranu.

 

Oko 20.30 sati pjevačica dječaka sprema na spavanje. Nakon što Aleksandar zaspi, pjevačica se opet prima posla. Slijede dogovori telefonom vezano za obaveze idućeg dana. Kad završi s poslom, Severina se opušta uz televiziju, čitanje svoje omiljene knjige, kao i preslušavanje novih pjesama.

Tako izgleda Severinina svakodnevica. Nimalo glamurozna, rekla bi pjevačica.

Kad snima, raspored je nešto drugačiji. Tad se budi u 6.30 sati. Nakon što popije kavu slijedi uređivanje, a to zna potrajati i tri sata. Seve ima osobnu šminkericu Dajanu Pajkić, kojoj je vjerna godinama. Ona je šminka i kod kuće i na setu, ovisno o vremenu pjevačice. Kad se uredi, slijede brojna snimanja. Kad snima od jutra, Aleksandra u vrtić vodi Severinin suprug Igor Kojić.

Bivši nogometni menadžer ga i vraća iz vrtića. Severina nakon odrađenih obaveza najradije se vraća u svoj dom obitelji. Tad nadoknađuje propušteno vrijeme s njim i druže se. Seve se trudi završiti sa svojim obavezama dok dječak dođe iz vrtića.

- Subotom poslijepodne i nedjeljom stignem se posvetiti sebi - kaže Severina.

Nedjeljom voli pogledati neki film. Omiljeni su joj 'Blue Jasmine' s Cate Blanchett, kao i Leonardo DiCaprio u 'Vuku s Wall Streeta', 'Američki varalice' i 'Dobri dileri iz Dallasa'. Pjevačica kaže da ni ne stigne pogledati sve filmove koje bi željela. Kad je 2014. operirala ligamente, prije nego što je upoznala Igora, najviše su je, kaže, pazili majka Ana, koja bi došla iz Splita, i sin Aleksandar. Odlično se slaže sa svekrom, srpskim pjevačem Draganom Kojićem Kebom, s kojim je prošle jeseni u Beogradu radila ajvar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 281
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...