Obavijesti

Show

Komentari 21

Jednom je zaspala prije njega pa je pucao u zid iznad kreveta

Jednom je zaspala prije njega pa je pucao u zid iznad kreveta
3

Presleyjeva posljednja ljubav odlučila je progovoriti o njihovom odnosu nakon godina šutnje. G. Alden je napisala knjigu memoara, a nije štedjela na sočnim detaljima

VIDEO

Posljednja ljubav Elvisa Presleyja, Ginger Alden, napisala je knjigu memoara u kojoj je napisala brojne detalje iz njihovog privatnog života i veze. Alden je napokon odlučila ispričati svoju priču, piše New York Daily News

Ginger je bila zaručena za Kralja, a večer prije smrti obećao joj je vjenčanje stoljeća. Kada su se upoznali Ginger je imala 20 godina, a Elvis 41. Gingerina sestra bila je Miss Tennesseeja. Elvis ju je nazvao i pitao želi li doći kod njega, i povesti svoje dvije sestre. Djevojke su ga čekale satima, a kada je napokon došao Ginger ga je odmah očarala. Tu večer čitao joj je tekstove istočnjačke filozofije i numerologije. To je ponovio i brojnih drugih noći. 

Obasipao ju je skupim poklonima

Alden se Presleyju pridružila na turneji u Las Vegasu gdje ju je obasipao skupim poklonima. Slao ju je u luksuzne trgovine kako bi mogla kupiti skupe haljine koje će nositi na njegove nastupe. Jedne večeri, prije nego je trebao nastupiti, tražio ju je za zatvori oči, na jednu ruku stavio joj je dijamantni prsten, a na drugu prsten s dijamantima i safirima.

- Moraš imati rezervu - rekao joj je, a kasnije joj je poklonio i još dva prstena. Samo nekoliko dana poslije toga poklonio joj je i novi automobil, Lincoln Mark V. Ipak, nije sve bilo tako bajno. Kada je odbila prekinuti s tadašnjim dečkom preko telefona, bijesni pjevač otišao je u drugu sobu i pred članovima svoje pratnje razbio bocu o zid. Tu večer prvi su put vodili ljubav, opisuje Alden. Odbio joj je skinuti svo rublje, a nije ni sebe razodijenuo u potpunosti jer je vjerovao u to da prije braka ljudi ne trebaju biti goli jedni pred drugima. Kralj je Ginger nastavio kupovati skupe poklone. Prije idućeg nastupa dao joj je dijamantnu ogrlicu i sat. 

Često je mijenjao raspoloženja i bio je agresivan

Kada je imao nastupe Elvis nije puno izlazio iz hotela, a rijetko je izlazio iz kuće, nije ni jeo za stolom, već su mu obroke servirali u krevet. U rijetkim prilikama kada je morao napustiti imanje Graceland, preko pidžame bi obukao kombinezon i stavio remen koji je pasao uz njegov pištolj. Naime, Kralj je imao arsenal oružja. 

Jedne večeri Ginger je zaspala prije njega, a on je pucao u zid iznad kreveta. Rekao joj je da ju je tražio da mu donese još jogurta, a ona ga nije čula pa joj je htio privući pažnju. 

Elvis je sve teže obuzdavao svoju divlju narav i promjene raspoloženja. Strojnicom je pucao u zahodsku školjku jer je čuo žuborenje, isto je napravio i s televizorom kada mu se nije svidio program, a pucao je i na telefon kada bi ga zvonjava iznenadila. Jednom je gotovo upucao dijete koje je trčalo za njegovom kćeri Lisom sa plastičnim pištoljem u rukama. Alden ga je spriječila u tome. 

Prejedao se i nije mogao zaspati bez tableta

Presley nije mogao zaspati bez tableta koje mu je davala medicinska sestra. Često ih je morao uzimati više puta tijekom noći, a medicinska sestra živjela je u prikolici u dvorištu, prisjetila se Ginger. Svoj bijes Elvis nije ispoljavao samo na stvarima, jednom prilikom, za vrijeme odmora na Havajima, derao se na Ginger jer mu je rekla da ne bi trebao toliko jesti. Ona se okrenula i otišla iz prostorije, a on je došao za njom i udario je u rebra.

- Nitko ne odlazi dok ja govorim - izderao se na nju. Naime, posljednjih godina svog života Elvis se prejedao, ali to je bila zabranjena tema za razgovor, kao i sve ostalo što mu nije odgovaralo.   

Alden nije razmišljala o tome da ga ostavi, svaki njegov ispad bijesa bio je dobro plaćen. Ginger i cijela njena obitelj nosili su krznene kapute, i vozili nove aute koje im je Kralj kupio. Gingerinim roditeljima htio je da otplatiti hipoteku za kuću, nakon što su odbili da im kupi novu. 

Zaprosio ju je samo tri mjeseca nakon što su se upoznali, ali zaruke su držali u tajnosti zbog njegove kćeri. Presley nije htio ništa reći Lisi dok sve ne bude isplanirano, a odluke je donosio on sam. Ginger je obavijestio da će se vjenčati na Božić, a odlučio je i kako bi trebala izgledati njena haljina.

Alden na kraju nije ostalo više od kutije poklona i uspomena, a hipoteka njenih roditelja ipak nije otplaćena.

Knjiga 'Elvis & Ginger: Zaručnica Elvisa Presleyja i njegova posljednja ljubav napokon priča svoju priču' dugo je očekivana, a naopokon će biti u prodaji 2. rujna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama