Obavijesti

Show

Komentari 95

Jedva je suzdržavala smijeh dok mu je guzu trljala o bradu

Jedva je suzdržavala smijeh dok mu je guzu trljala o bradu
13

Unatoč tome što je plesala u spotovima drugačijeg žanra, najpoznatija hrvatska go-go plesačica Nina Bunjevac odlično se snašla u ulozi za spot 'Revolution' grupe Slow Motion Suicide

VIDEO

Atraktivna plesačica Nina Bunjevac glavna je zvijezda netipičnog spota sve popularnijeg benda Slow Motion Suicide. Djevojka koja je česti gost spotova domaćih izvođača te nastupa na najvećim festivalima poput Ultra festivala u Splitu, uživala je na snimanju spota za pjesmu 'Revolution'.

- Snimanje spota za Slow Motion Suicide zaista je bilo jedno novo i zanimljivo iskustvo. Do sada se nisam susrela s takvim scenarijem pa je dakako bilo izazovno, ali i urnebesno zabavno. Iznenadila sam se i kvalitetom njihove glazbe, predviđam im svjetski uspjeh jer ga zaslužuju. Veselim se izlasku spota jer smo svi dali sve od sebe da stvorimo zanimljiv, netipičan i artistički spot. Samo nebo im je granica i ja im želim svu sreću. Definitivno sam postala njihov fan, rekla je simpatična Nina.

Veliki filmski set i odlična izvedba članova benda samo su plus u čitavoj priči, a kako je sve izgledalo iz perspektive samoga benda, rekao nam je pjevač Nikša Lovrinić.

- Trebao nam je netko profesionalan i beskompromisan zbog  okruženja u kojem smo snimali i mislim da ne postoji bolja osoba koju smo mogli angažirati od Nine. Jedinu sugestiju koju smo imali za Ninu je da se manje smije obzirom da joj je cijeli scenarij i situacija bila urnebesna. Jako sam zadovoljan kako su snimci ispali i nadam se da će i ona biti ponosna na materijal kao i svi uključeni u projekt - kaže Nikša.

Nina Bunjevac plesom se počela baviti od malih nogu, a većinu iskustva stekla je u inozemstvu. Svoj veliki talent je dobro iskoristila te je otvorila vlastitu agenciju.

- Ples je jedna od najljepših stvari kojima se osoba može baviti. Imala sam sreće da proputujem pola svijeta s plesom, radim sa velikim svjetskim imenima i stvorim prijateljstva za cijeli život. Iz cijelog tog iskustva rodila se i ideja o otvorenju vlastite plesne agencije First Entertainment koja uspješno posluje već pet godina, istaknula je.

Unatoč tome što je plesala u spotovima drugačijeg žanra, odlično se snašla u ulozi za spot 'Revolution'. Grupa Slow Motion Suicide krajem prošle godine je objavila album prvijenac, a koncertnu promociju su imali u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nedavno su odradili i manju turneju te su svirali u Srbiji i Osijeku, a imaju velike koncertne planove za jesen koje će otkriti uskoro. Domaći kritičari puni su riječi hvale za bend, a kako zvuče provjerite na njihovoj Bandcamp stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...