Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

'Jedva sam čekala vruće ljeto da mogu odjenuti divne haljine'

Nakon lanjske suradnje kada je Andrea prvi put utjelovila DeLight ženu u jesenskoj kampanji, Ivan Friščić i Željka Molnar odlučili su ne mijenjati ono što se pokazalo kao recept za uspjeh...

0 komentara

Kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy (32) po drugi je put zaštitno lice DeLight modne kampanje. Nova kampanja, snimljena u okruženju 'Falkensteiner Hotela' i 'Spa Iadera', predstavlja ključne komade za ljetnu sezonu.

Nakon lanjske suradnje kada je Andrea prvi put utjelovila DeLight ženu u jesenskoj kampanji, Ivan Friščić i Željka Molnar odlučili su ne mijenjati ono što se pokazalo kao recept za uspjeh. Zato je  Andrassy zaštitno lice kampanje i za ljetnu kolekciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

ANDREA ANDRASSY: Život ti nekad razbije zube, a nekad ih lijepo posloži

- Zašto opet Andrea? A zašto ne? DeLight s njom uspješno surađuje od prvih dana brenda, a Andrea podržava i voli naš rad i, što nam je najvažnije, osjeća se dobro u svakom komadu odjeće. Oduvijek jasno znamo za koga stvaramo odjeću, a ona utjelovljuje DeLight ženu u svakom smislu - objasnili su odabir zaštitnog lica Ivan Friščić i Željka Molnar.

NOVI POČETAK Andrea Andrassy: Uvod

Ne odstupajući od ideje da kreiraju i stvaraju odjeću za odvažne i samouvjerene žene koje inzistiraju na besprijekornim krojevima i materijalima, ali imajući u vidu i da je ljeto najopuštenije i najzabavnije doba godine, inspiracija za ljetnu kolekciju ovom kreativnom dvojcu bili su osjećaji – sreća, veselje i opuštenost. 


SPREMA I KNJIGU Pojačanje: Andrea Andrassy od sada će pisati na Blogbusteru

Želja im je da se žena koja nosi DeLight ljetnu kolekciju baš tako osjeća, a kolekcijom dominira bijela boja. Haljine su romantične s nježnim cvjetnim uzorkom, a detalji poput velike mašne ili volana su odlični izbori za dnevne i za večernje obveze. Zavodljivi krojevi laskaju figuri i ističu ono najbolje, a lepršavi materijali ugodni za nošenje kao i za nesmetano kretanje cijeli dan poput svile, popelina, viskoze, čipke i brokatne svile okosnica su kolekcije. 

NOĆ VJEŠTICA Maske naših poznatih: Jezive medicinske sestre i seksi mace

- S velikim zadovoljstvom sam opet prihvatila poziv za snimanje ove ljetne kampanje. Mislim da je već svima jasno koliko volim DeLight, a možda i više od same odjeće volim otkrivati ženstveni dio sebe u DeLight komadima. Obzirom da je kolekcija snimljena još prije dva mjeseca opet  jedva sam dočekala visoke temperature da prošetam gradom ili odem na zabavu u nekoj od tih divnih haljina - ispričala je Andrassy.   

Naši partneri pišu
Message