Obavijesti

Show

Komentari 9

Jelena Glišić i Davor Bilman oduševili klasičnim baletom

Jelena Glišić i Davor Bilman oduševili klasičnim baletom
8

Zbrojem bodova nakon večerašnje emisije showa 'Ja to mogu' u vodstvu je i dalje Davor Bilman s 22 boda, na drugom mjestu je Lana Jurčević s 18 bodova

VIDEO

Izvedbom klasičnog baleta u šestoj emisiji zabavnog showa 'Ja to mogu' Jelena Glišić i Davor Bilman osvojili su gledatelje i odnijeli prvu ovogodišnju pobjedu u showu. Drugo mjesto i tri boda osvojile su Lana Jurčević i Tamara Loos trbušnim plesom. Treće i dva boda osvojili su Ivan Vukušić i Marko Tolja izvedbom akrobacije hula-hopom, a na začelju s po jednim bodom večeras su bili Ana Majhenić i Slavko Sobin s izvedbom capoeire.  

Emisiju su otvorili Jelena Glišić i Davor Bilman klasičnim baletom. 

- Tako je sve mirno i elegantno - komentirala je Jelena, a plesačice i plesači baletnog ansambla HNK na probama su upozorili da je iznimno teško svladati baletne osnove u ovako kratkom roku. 

Dario Njavro/HTV

- Dobro je što je Jelena sretna i nadam se da će dio te sreće prijeći i na mene - poručio je Davor. 

Nakon izvedbe, često prekidane pljeskom, Jelena je još jednom ponovila da je uživala u probama i baletu. Edina Pličanić, primabalerina Baleta HNK-a, kazala je da je Jelena pokušavala obuti prave baletne papučice - špice, no da je samo nakon jedne probe shvatila zašto joj je odmah preporučila da to ne čini.  

- Meni je ovo bilo predivno - kazao je Slavko Sobin, a Tamara Loos je tužno prokomentirala da će njezin ples nakon Jelene biti smiješan. 

- Nitko od nas nije mogao bolje utjeloviti labudicu od naše Jelene - poručila je Lana Jurčević. 

Lana i Tamara su Vukušiću ostvarile snove

Trbušni ples Lane Jurčević i Tamare Loos nikoga nije ostavio ravnodušnim. Zanosno izvijanje učile su ih plesačice skupine 'Bastet', koje su bile zadovoljne njihovim nastupom i angažmanom na probama. Tamaru je strah malo zakočio na probama, a Lana je ponovila da je ovo upravo i priželjkivala. Mentorice su ih pohvalile za napredak koji su iskazale na probama, a Jelena i Tamara su nadu polagale i u kostime u kojima će nastupiti. 

Dario Njavro/HTV

I njihov je nastup bio praćen pljeskom publike, a mentorica Tanja istaknula je da je skupina 'Bastet' osvojila svjetsko prvenstvo u trbušnom plesu. 

- Bilo je tu puno stresa - priznala je Tamara, dok je Lana kazala da je ovo njezina vještina. Ana Majhenić je rekla da je konačno Tamara pokazala sebe na sceni, a nije se skrivala iza lutaka, u kutijama i slično. 

- Tamara me iznenadila - kazao je Tolja dodajući da bi pobijedili u svirci na bocama da je bila u kostimu u kojemu je večeras. 

- Ovo sam sanjao kad sam bio mlađi - kazao je Ivan Vukušić i zahvalio što su mu ostvarile snove. 

Ivan i Marko u trikoima oduševili cure

Vještina akrobacije hula-hopom bila je večerašnja točka Ivana Vukušića i Marka Tolje. Skupina 'Happy hoop i prijatelji' dobro se zabavila na probama s dvojicom natjecatelja koji su se trudili i dobro zabavljali istodobno. 

Dario Njavro/HTV

- Krenuli smo entuzijastično, ali sad nam je već napeto - kazao je Marko na probama, a Ivan je nade polagao u generalnu probu do koje su se nadali svladati sve što su zamislili. Mentorica Eva je kazala da su Marko i Ivan bili izvrsni i da su u tjedan dana naučili ono što ljudi nauče u mjesec. Tamara Loos je ocijenila da je njihov styling bio savršen budući da su nastupili u gimnastičkim trikoima. Jelena Glišić je pohvalila trud i napor te komentirajući izgled kostima dometnula da bi bilo super i da nisu ništa radili.  

Zbog Ane i Slavka svi su zaboravili na snijeg

Plesno-borilačkom vještinom capoierom predstavili su se Ana Majhenić i Slavko Sobin. Mentori su ih pohvalili pa su čak u izvedbu dodali elemente za koje nisu očekivali da će ih moći svladati. Nakon izvedbe mentorica Katjuša je pohvalila zabavu i napredak koji su imali u tjednu proba i pohvalila njihovu izvedbu. Lana Jurčević je ocijenila da su Slavko i Ana dali puno sebe u točku i pohvalila njihovu izvedbu koja ju je vratila u ljeto. 

Dario Njavro/HTV

- Znam ljude iz Rijeke koji se bave capoeirom i znam koliko je to teško - kazao je Marko Tolja i pohvalio izvedbu. Jelena Glišić pohvalila je izvedbu, dok je Davor Bilman pohvalio Slavkovu i Aninu izvedbu kazavši da su bili iznimno gipki. 

- Vani snijeg, a ovdje Rio de Janeiro, hvala vam na tome - zahvalio je Ivan Vukušić. 

Dok su gledatelji glasovali za večerašnje izvedbe naših natjecatelja, uslijedilo je predstavljanje četiriju novih vještina za čije svladavanje natjecatelji imaju samo sedam dana i za koje će probe započeti već sutra.      

Nove točke

U uvodu predstavljanja novih točaka voditeljica Barbara Kolar je upozorila kako joj se čini da su večerašnje prezentacijske točke poprilično teške. Da je tomu tako vidjelo se već na prvoj točki kada su članovi skupine 'Dunking Devils' predstavljali akrobacije košarkaškom loptom. Hrabrost da pokažu da to mogu iskazali su Ivan Vukušić, Marko Tolja i Slavko Sobin koji su potrčali prema stepenici izbora točke, a pri tomu je najbrži bio Ivan Vukušić. 

- Bila je velika jagma za ovom točkom i znam da će svima već biti sumnjivo jer sve radimo zajedno, ali uzimam Marka Tolju - kazao je Ivan, a potom su i on i Marko odmah pokušali s trampolina skočiti na strunjaču. U tomu su im se ubrzo pridružili i ostali natjecatelji.  

Twirling je kombinacija akrobatike, gimnastike i plesa s palicom, a prezentaciju svjetskog  prvaka u  kategoriji rhytmic twirl Tihomira Bendelje natjecatelji su gledali potpuno šokirani. 

- Mogu ja to probati, al' ne znam kako će to izgledati - kazala je Tamara, a Davor domentuo da ne bi bio u tajicama. 

- Ja to, Barabara, ozbiljno ne mogu - zavapio je Slavko Sobin, a Barbara je potom presudila i odabrala njega i Jelenu Glišić. 

Kada je na pozornicu izišla gimnastičarka Mia Lisak i započela s predstavljanjem ritmičke gimnastike natjecatelji su s nevjericom gledali što bi sve trebali samo u sedam dana svladati i predstaviti gledateljima. I opet se nitko nije prijavio pa je Barbara morala donijeti odluku o tomu koji će par do subote svladati ovu vještinu. Izabrala je Lanu Jurčević i Tamaru Loos. 

- Volim kad me Lana tješi - kazala je Tamara dodajući da očekuje da će to i opet biti baš kao i za vrijeme proba na trbušnom plesu.  

Posljednja je točka, obično, najzahtjevnija. Budući da do posljednje prezentacije nisu odabrali što će izvoditi Davor Bilman i Ana Majhenić će gledateljima za iduću subotu, dakle u samo sedam dana, predstaviti break dance. Dečki skupine 'The Freshest Kids' pokazali su iznimno teške i složene break dance figure koje će pokušati barem djelomično svladati Ana i Davor. 

- Za moje godine ovo sigurno nije - kazao je Davor dodajući da nikada nije probao plesati break dance, dok je Ana kazala da je spremna na sve.  

Zbrojem bodova nakon večerašnje emisije showa 'Ja to mogu'  u vodstvu je i dalje Davor Bilman s 22 boda, na drugom mjestu je Lana Jurčević s 18 bodova. Treće mjesto dijele Jelena Glišić i Slavko Sobin s 15 bodova, na četvrtom je mjestu Ivan Vukušić s 14, na petom Ana Majhenić s 13 bodova. Pretposljednja je Tamara Loos s 12 bodova, a na začelju Marko Tolja s 11 bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama