Show

Komentari 12

Jelena i Duško renoviraju vilu: Ima osam soba, saunu, teretanu

Jelena i Duško renoviraju vilu: Ima osam soba, saunu, teretanu

Ovo je naš novi dom koji će se uskoro renovirati. Korona nas je malo usporila u tome, ali od ponedjeljka kreće renoviranje. Ovo je posljednji put da izgleda ovako, pohvalila se cajka

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) ne štedi na luksuznim putovanjima, brendiranim krpicama i skupocjenim automobilima, a prije gotovo dvije godine 'počastila' se i novom vilom na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću (55).

Cajka je nedavno odlučila urediti vilu, a Informer piše kako su počeli radovi na luksuznoj rezidenciji koja navodno vrijedi 2,5 milijuna eura, odnosno oko 19 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Šuška se kako elitni dom glazbenice i njezina supruga, nogometaša Duška Tošića (35), sadrži četiri velike kupaonice, osam soba, saunu, teretanu, bazen ispred kuće, veliko dvorište i još 'hrpu' toga.

Inače, u adaptaciju vile nakon kupovine pjevačica je već uložila oko sedam i pol milijuna kuna.

- Ovo je naš novi dom koji će se uskoro renovirati. Korona nas je malo usporila u tome, ali od ponedjeljka kreće renoviranje. Ovo je posljednji put da izgleda ovako - rekla je Karleuša, piše Informer.

Kako će izgledati Jelenin dom nakon renovacije, ne sumnjamo da će pokazati na društvenim mrežama...

Najčitaniji članci