Obavijesti

Show

Komentari 2

Jelena i Slavko: ‘Umalo smo si iskopali oči, ali se više volimo'

Jelena i Slavko: ‘Umalo smo si iskopali oči, ali se više volimo'
3

ČAROBNI ŠTAPIĆI Jelena Glišić i Slavko Sobin u twirlingu se ‘bore’ sa štapovima. Izbjegavaju modrice, udarce u nezgodna mjesta, ali i lomljenje svega oko sebe

VIDEO

Nakon prve probe sam malo mrzio twirling, ali to me prođe čim se najedem. Nikad ne twirlajte na prazan želudac, šali se Slavko Sobin (31).

Glumac u paru s Loto voditeljicom Jelenom Glišić (29) uvježbava točku twirlinga za predzadnju emisiju natjecateljskog showa 0Ja to mogu'.

- Emocije su podijeljene. Dio mene želi da show traje godinu dana jer smo super ekipa, a s druge strane se zbrajaju umor i stres - kaže splitski glumac koji se raduje prvoj slobodnoj nedjelji nakon završetka showa. 

- Iako smo se izlupali štapovima, super smo par i dobro nam ide - kaže Jelena koja je mislila da će twirling biti nešto jednostavniji. Njezin partner dodaje kako obožava partnericu Jelenu s kojom prvi put ima zajednički nastup.

- Toliko smo orijentirani na štapove da ne stignemo razgovarati. Sve ćemo nadoknaditi kad se malo opustimo - kaže voditeljica koja je oduševljena mentorom i pobjednikom prvog 'Supertalenta”' Tihomirom Bendeljom (21). 

- Nema sumnje da će oni to odraditi najbolje što mogu. Svakako će trebati uložiti i puno svojeg slobodnog vremena kako bi mogli odraditi koreografiju - zaključuje mentor. 

Jelena i Slavko zauzeli su treće i četvrto mjesto na ljestvici ukupnog poretka. S najviše osvojenih bodova svima 'bježi' poslovni savjetnik Davor Bilman. Riječki pjevač Marko Tolja silno se želi maknuti s dna ljestvice te se ozlijedio trenirajući košarku.

Svi koji 9. siječnja žele biti u studiju HTV-a i uživo gledati show, mogu se prijaviti na naš internetski portal 24sata.hr. Ispunite obrazac na portalu, a mi ćemo odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...