Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Jelena je krala i za sitniš prodavala obiteljsko zlato

Manekenka je prodala čak i prsten koji je od tete dobila za krizmu. Novac koji je dobivala prodajom svog obiteljskog zlata trošila je na cigarete i kavu

NovaTV
Foto: NovaTV

Moja je Marija imala ogrlicu, ja njoj kažem 'dođi sestra će ti napravit frizuru' i skinem joj i utopim. Znam točno čovjeka kod kojeg sam uvijek išla i koji mi je najviše davao. Novac sam trošila na cigarete i kavu. Pa dobivala sam po sto kuna za taj nakit - otkrila je Jelena u neobaveznom razgovoru Sabini, Ivi i Josipu da je krala i prodavala obiteljsko zlato kako bi riješila problem vječnog nedostatka džeparca. Josip se posebno zbunio njenim priznanjem, a Jelena je rekla da zbog jedne stvari ipak žali.
- Nikad neću zaboraviti prsten za krizmu. Tetka mi kupila znaš koji lipi prsten. Žuto zlato, a nikad ga nisam nosila. Ogromna prstenčina i ja već u glavi imam računicu, i ja to utopim. Samo mi je to ono stvarno žao - povjerila im se Jelena. Sabina je dodala kako je i sama to radila te da je odrasla u kući s veoma strogim ocem koji je uvijek znao točno koliko novca ima pa su njene krađe rijetko ostajale neopažene.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message