Obavijesti

Show

Komentari 23

Jelena je trudna 15 tjedana: 'Igor i ja se planiramo vjenčati'

Jelena je trudna 15 tjedana: 'Igor i ja se planiramo vjenčati'
6

Želimo se vjenčati, ali i dalje ne želimo pričati o tome. Igor me želi zaprositi kad budem to najmanje očekivala, kaže Jelena. Igor i ona su presretni zbog trudnoće jer su željeli dijete

Influencerica i beauty blogerica Jelena Perić (28) trudna je 15 tjedana, a svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama opisala je svoje dosadašnje iskustvo. Jelena, koju mnogi nazivaju hrvatskom Kim Kardashian, čim je osjetila promjene na sebi požurila je u ljekarnu, ali nije htjela ništa govoriti svom dečku, nogometašu Igoru Bubnjiću (27) dok ne bude sto posto sigurna. 

- Rekla sam djevojci što radi u ljekarni da mi da četiri, pet testova za trudnoću. Ona me čudno gledala pa sam joj rekla neka mi da nekoliko vrsta. Sa sobom sam imala malu Gucci torbicu pa sam razmišljala kako da stavim testove unutra da moj dečko ne primijeti da sam ih kupila - ispričala je Jelena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kad je vidjela plus na testu, zapitala se je li se to stvarno događa. 

- Počela sam se tresti. Bila sam u šoku. Nisam mogla vjerovati. Preplavile su mi emocije i bila sam toliko sretna jer smo dečko i ja stvarno željeli dijete - rekla je influencerica koju je najviše iznenadilo što se sve dogodilo jako brzo. 

Kad je potvrdila svoje sumnje o trudnoći Jelena je sve ispričala Igoru koji nije skrivao oduševljenje.

- Bila je to eksplozija emocija - kaže Jelena. I njezina i njegova obitelj sretne su jer će dobiti prinovu u obitelji, a Jelena je rekla da nikad u životu nije bila sretnija. 

- Prva dva mjeseca bila su najgora. Nije svaka trudnoća ista. Znam da ima puno žena koje su blagoslovljene, sretne su i ne povraćaju. Meni bilo drukčije. Mislila sam da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama neko vrijeme. Bila sam podalje od interneta. Samo sam ležala kod kuće, bila sam u nekoj vrsti depresije. Osjećala sam se loše, po cijele dane mi je bilo muka, ali nisam mogla povraćati i to je bilo najgore. Bila sam jako umorna, nisam imala inspiracije ni za što. Bila sam pod stresom i nisam mogla normalno funkcionirati. Ne mogu opisati što hormoni učine tijelu - prepričala je Jelena njezino prvo tromjesečje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč tomu što je imala napornih dva, tri mjeseca, trudnoća joj je, kaže, i dalje nešto predivno što joj se dogodilo u životu. Svojim pratiteljima rekla je da se planira udati. 

- Želimo se vjenčati, ali i dalje ne želimo pričati o tome. Igor me želi zaprositi kad budem to najmanje očekivala - kaže Jelena koja u budućnosti planira imati još djece. 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak