Show

Komentari 12

Jelena prozvala kandidatkinju i rekla joj da ne zna pjevati, ona joj odbrusila: Kontradiktorna si

Jelena prozvala kandidatkinju i rekla joj da ne zna pjevati, ona joj odbrusila: Kontradiktorna si

Karleuša nije marila što je Diana došla nastupati bolesna, već joj je poručila da glazba nije posao za nju. Diana se nije libila odbrusiti Jeleni te joj je poručila da će zvijezda zasigurno postati

Cajka Jelena Karleuša (42) ponovno se svađala s kandidatima u srpskom glazbenom showu “Zvezde Granda”. Kandidatkinji Diani Mihajlović (26) Jelena je poručila da nema pojma nakon što je otpjevala pjesme “Sitnije, cile sitnije” Lepe Brene i “Mariš li” Viki Miljković.

POGLEDAJTE VIDEO: Stela Rade o nastupu u 'Zvezdama Granda'

Šef produkcije Saša Popović (66) je, nakon što je Diana dobila svega dva glasa žirija, rekao da je kandidatkinja bolesna. No Jelena za to nije marila već joj je poručila da glazba nije posao za nju.

- Diana, ti nikada nećeš biti zvijezda - rekla je Jelena. Diana se nije libila odbrusiti Jeleni te joj je poručila da možda više nikada neće doći u “Zvezde Granda”, ali da će zvijezda zasigurno postati. Natjecateljica je Jelenu podsjetila da joj je u prethodnom krugu nahvalila pjevanje te joj je rekla da je kontradiktorna.

U komentiranje se uključio i Đorđe David (56).

- Mislim da svaki kandidat koji dođe bolestan na nastup, kako bi snimanje išlo kako treba, zaslužuje pljesak. To je ozbiljna žrtva i ljudski čin - rekao je.

Dragan Stojković Bosanac (67) samo je rekao kako je Diana divna, ali da je loše otpjevala. 

Najčitaniji članci