Obavijesti

Show

Komentari 15

Jelena Rozga i Maja Šuput oborile su rekord Rujanfesta

Jelena Rozga i Maja Šuput oborile su rekord Rujanfesta
16

Od otvorenja i koncerta Željka Joksimovića, više od 200.000 posjetitelja prošlo je kroz brojne sadržaje ovogodišnjeg Rujanfesta. Popilo se čak 850 hektolitara piva

VIDEO

Najveći festival glazbe i gastronomije Rujanfest sinoć je završen koncertima Zvonka Bogdana i Joška Čagalja Jole. Prekrasna slika glavnog šatora manifestacije ispunjena tisućama posjetitelja koji su svakog od deset dana manifestacije u glas pjevali s voljenim glazbenicima. Od otvorenja i koncerta Željka Joksimovića, više od 200.000 posjetitelja prošlo je kroz brojne sadržaje Rujanfesta. U gastro kućama popijeno je više od 850 hektolitara piva. Kako su dani prolazili posjetitelja je svake večeri bilo sve više i više. Na koncertu kraljice estrade Jelene Rozge i Maje Šuput oboren je rekord Rujanfesta sa 25.000 raspjevanih obožavatelja. 

Na Rujanfestu 2012. su nastupili legenda Mate Mišo Kovač, regionalne zvijezde Željko Joksimović, Halid Bešlić, Neda Ukraden i Zvonko Bogdan, estradne dive Jelena Rozga i Maja Šuput, rockeri Opća Opasnost, Zabranjeno Pušenje, Crvena Jabuka i Teška Industrija, Marijan Ban i Neno Belan, Jole, grupa Magazin,Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Ivan Zak, Slavonske Lole, Slavonija Band, Najbolji hrvatski tamburaši, Gustafi, Mate Bulić, Luka Nižetić i brojni drugi sjajni glazbenici.

Bogata gastro ponuda uključivala je brojne kuće koje su izvrsnom hranom, svake večeri nudile i odličan glazbeni program. Najpoznatija Slavonska kuća bila je pravo mjesto zabave svih deset dana festivala, ali ni Vukovarska kuća, Zagrebačko Zagorska hiža, Kuća dobre hrane, Kuća Leskovačkog roštilja nisu zaostajale u ponudi i posjeti.

Novost ovogodnišnjeg Rujanfesta su Kuća hrvatskih rakija Rakijarnica koja je zanimljivim dizajnom, sjajnom rock glazbom i svakako odličnim rakijama bila nezaobilazna stanica svih posjetitelja. Mnogi bladi rock bendovi mogli su pokazati što znaju na Urban Bike stageu koji je bio centralno mjesto za sve ljubitelje rock glazbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rujanfest ovogodišnjim je rekordnim brojkama potvrdio status vodeće regionalne glazbeno – zabavne manifestacije. Organizatori s veseljm već danas kreću s pripremama za novu 2013. sezonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama