Obavijesti

Show

Komentari 33

Jelena Rozga je slobodna, prekinula vezu s dečkom

Jelena Rozga je slobodna, prekinula vezu s dečkom
3

Splitska pjevačica je ispričala kako za prekid nisu krive samo gaže. Kod izbora muškarca važan joj je i izgled, no najvažnije da razumije njezin posao

VIDEO

Jelena Rozga (31) prekinula je dugogodišnju vezu s muškarcem kojeg je skrivala od javnosti. Kao jedan od razloga ljubavnog kraha navela je svoju prezaposlenost. Da je ponovno sama, objavila je na svoj rođendan.
- Nisu samo gaže bile u pitanju. Puno je drugih stvari presudilo da smo odlučili prekinuti. Istina je da je meni, za sada, prioritet glazba - ispričala je Jelena za časopis Extra. Kaže da zna koliko je teško živjeti s osobom poput nje. Uvijek ima puno posla pa, dodaje, muškarca s kojim je u vezi često ne vidi po dva mjeseca. Šuška se da je Jelenina veza s tajanstvenim muškarcem već dugo bila na klimavim nogama. Sada je spremna za novu ljubav.  Bitan joj je izgled, ali još važnije razumijevanje.
- Treba naći osobu koja će se nositi sa svim tim. Takav će muškarac čuti svakakve priče. Ja sam na to navikla, ali muškarac mora biti čvrsta osoba da može to sve izdržati. On mora biti netko tko će me poštovati i biti uz mene i onda kad nismo zajedno. Ne volim snobove i egoiste - opisala je Jelena svog idelanog muškarca i dodala da je takvih malo, ali ona će ga naći.
- Ne žurim se - dodala je splitska pjevačica. S bivšim dečkom, kaže, ne planira se pomiriti.  
Ovog ljeta po Jadranu je imala 40 koncerata. Dok je bila na gažama, u hotelskim sobama je bila sama.
- Nije mi to nikakav problem. Sad imam tempo da ne stignem razmišljati o navici da me netko dočekuje u stanu. Možda će mi biti malo teško kad prođe ovo ludilo od nastupa, ali sumnjam - rekla je. Prije godinu dana snimljena je u zagrebačkoj luci Pleso s nepoznatim muškarcem. Ona je tada demantirala da je to njezin dečko rekavši da je to prijatelj Vedran.
- Lumpujmo i baš nas briga - rekla je pjevačica za kraj.

NAKON SEVKINE SVADBE POSTALE SOLERICE
Severina je na “svadbenoj” promociji albuma “Zdravo Marijo”imala nekoliko djeveruša. Sve su bile u vezama. Jedna od kuma, Leona Paraminski nedavno je prekinula višegodišnju vezu. Sada je i Jelena Rozga postala slobodna. Vanessa Radman cijelo ljeto provela je bez supruga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju