Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Jelena Rozga: Već 15 dana se SMS-am sa simpatijom

Rozga, koja je karijeru počela u grupi Magazin i proslavila se pjesmom 'Minus i plus', kaže da se već 15 dana dopisuje porukama s jednim dečkom

Nino Strmotić/Pixsell
Foto: Nino Strmotić/Pixsell

Splićanka Jelena Rozga (32), koja se u grupi Magazin proslavila hitovima poput 'Minus i plus', 'Daj šta daš', 'Ne tiče me se' i sličnima, za posljednji Splitski festival napravila je pjesmu 'Bižuterija'. Unatoč lakim notama i jednostavnim rimama, video je naYouTubeu zabilježio do oko 300.000 otvaranja. Ona kaže da je sretna zbog toga te da se nada da će njen samostalni singl postići i veći uspjeh. Unatoč brojnim obvezama, za ljubav uvijek ima vremena jer je ona važna u svakom pogledu, rekla je Jelena u intervjuu za Extru. Dodala je kako se sa svojom simpatijom dopisuje već oko 15 dana i to joj je baš slatko. Jednom je izjavila kako bi njen idealan muškarac trebao izgledati kao Petar Grašo jer joj je on super osoba.

I NARANY IMA SIMPATIJU
Anita Kolovrat (34), poznatija kao Narany, rekla je kako joj je dosta medijskih napisa o tome da se pomirila s bivšim suprugom Ivicom Đuzelom (44). Dodala je kako su ostali dobri prijatelji te da ona sad ima simpatiju. Narany se trenutačno odmara na Zrću, a proteklih godina, dok je bila na s Ivicom , par je ljetovao na Ibizi.

Naši partneri pišu
Message